Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:01

Δεύτερος σε διεθνές τουρνουά μπιλιάρδου ο Χριστόπουλος (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με το κύπελλο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης επέστρεψε ο Δημήτρης Χριστόπουλος από τη Λαμία, όπου συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά Open 9μπαλου μπιλιάρδου.

Ο αθλητής του TOP Billiards αναμετρήθηκε στον τελικό με τον Βούλγαρο Γκεόργκι Γκεοργκίεβ, ο οποίος είναι επαγγελματίας αθλητής μπιλιάρδου και μετά από αγώνα πολύωρης διάρκειας ηττήθηκε με 11-2. Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και η μεγάλη διάρκεια του τελικού έπαιξαν το ρόλο τους και ο Χριστόπουλος δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε ένα τέτοιο τουρνουά, ιδιαίτερα όταν στο τελικό αγωνίστηκε απέναντι σε έναν αθλητή ο οποίος όπως προαναφέραμε είναι επαγγελματίας στο χώρο του μπιλιάρδου και έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από αγώνες.

Ο Καλαματιανός πρωταθλητής εκπροσώπησε την Καλαμάτα και το TOP Billiards στο τουρνουά που διεξήχθη στην αίθουσα “Prince of Pool”. Το τουρνουά διήρκησε 4 ημέρες, από την Πέμπτη 2 έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 72 αθλητές από την Ελλάδα, αλλά και χώρες του εξωτερικού.
Την απονομή του κυπέλλου στο Δημήτρη Χριστόπουλο, για την κατάκτηση της 2ης θέσης, έκανε ο ιδιοκτήτης του “Prince of Pool”, Γιώργος Κουτρουμάνος.

Καλές εντυπώσεις άφησαν
οι Ζοργιανός και Φράγκος

Οι αθλητές του TOP Billiards Θεόδωρος Ζοργιανός και Περικλής Φράγκος συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Open Γ’ κατηγορίας 9μπαλου μπιλιάρδου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου στον Πύργο.
Το πρωτάθλημα διεξήχθη στην αίθουσα “The ball room”, όπου έλαβαν μέρος συνολικά 32 αθλητές από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.
Ηταν μια αρκετά καλή και ανταγωνιστική διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος μόνο αθλητές Γ’ κατηγορίας.

 

Οι δύο αθλητές του TOP Billiards, Ζοργιάνος και Φράγκος είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με αξιόλογους αντιπάλους και να αποκτήσουν εμπειρίες όχι μόνο από τη συμμετοχή τους στους αγώνες, αλλά και την παρουσία τους στο πρωτάθλημα. Και οι δύο έκαναν καλά παιχνίδια, αλλά δεν μπόρεσαν να προκριθούν στις θέσεις των μεταλλίων. Ο Ζοργιανός έφτασε μέχρι την 8άδα, ενώ ο Φράγκος στην 16άδα.