Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 13:43

ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Πρωταθλήτρια η Μαρία Καζολέα

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Πρωταθλήτρια η Μαρία Καζολέα

Την πρώτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια του Ο.Α. Καλαμάτας Μαρία Καζολέα, στα μονά κοριτσιών κάτω των 14 ετών, που έγινε στα γήπεδα της Αρχαίας Ολυμπίας και τη δεύτερη θέση στα Masters κάτω των 12 ετών, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Αθηνών, ολοκληρώνοντας μια καταπληκτική χρονιά.

Στη 8αδα η Μιχαλοπούλου

Πολύ καλή πορεία είχε και η Βάσια Μιχαλοπούλου, που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των αγώνων στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 16 ετών.
Επόμενη αγωνιστική δράση για τον ΟΑΚ το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα
της Γ’ Εθνικής το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου στα ανακαινισμένα γήπεδα της Δυτικής Παραλίας, με στόχο την άνοδο του καλαματιανού συλλόγου.
Από εκεί και πέρα ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης (τένις) Ε1 για τις κατηγορίες κάτω των 12 και 16 ετών, που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στην “Τέντα” και στον Κορδία.
Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και παρατάθηκαν μία ημέρα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι συμμετοχές των αθλητών από όλη την Ελλάδα, άγγιξαν τις 200.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας συγχαίρει κι ευχαριστεί όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους (γονείς & προπονητές) για την υποδειγματική συμπεριφορά τους όπως και για το επίπεδο των αγώνων!
Ευχαριστεί επίσης τον Ερυθρό Σταυρό Καλαμάτας, τους Ιατρούς μέλη μας Γεράσιμο Κουνάδη, Κώστα Μακρή και Μελία Μιχαηλίδου για την εθελοντική κάλυψη των αγώνων, όπως και τους προπονητές του συλλόγου για την συνεισφορά τους. Επιδιαιτητής των αγώνων ήταν ο καλαματιανός διαιτητής Γιώργος Καρνούσκος.