Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 13:02

A.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βραβεύσεις παρουσία του Ολυμπιονίκη Χάρη Παπαϊωάννου

Γράφτηκε από τον
A.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βραβεύσεις παρουσία του Ολυμπιονίκη Χάρη Παπαϊωάννου

Στην Καλαμάτα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του τζούντο, Χάρης Παπαϊωάννου, προσκεκλημένος του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας, που πραγματοποίησε εξετάσεις για ζώνες, αλλά και βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2023.

Ο καλαματιανός σύλλογος χαρακτήρισε τιμή την παρουσία του Παπαϊωάννου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας.

“Στις 14/12/2023 είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στον σύλλογο μας τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή του τζούντο, Παπαϊωάννου Χάρη. Καλεσμένος του Α.Σ.Τζούντο Καλαμάτας, βρέθηκε στην πόλη μας για τις καθιερωμένες εξετάσεις εγχρώμων ζωνών και την βράβευση των αθλητών μας για τις επιτυχίες τους το 2023. Εξετάσεις για την πρόοδο και την επόμενη ζώνη έδωσαν πάνω από 70 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας. Στην “γιορτή” του συλλόγου μας παραβρέθηκαν πολίτες της Καλαμάτας που μας στηρίζουν και εκτιμούν τις προσπάθειες μας, γονείς, εκπρόσωποι από τον Δήμο και άλλους φορείς”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Μαρκάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη Παπαϊωάννου για την μεγάλη τιμή, που μας έκανε να έρθει στον σύλλογο μας και να δει το επίπεδο των αθλητών μας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του στο τζούντο είναι τεράστιες και πολύτιμες για όλους εμάς. Συνομίλησε με μικρούς και μεγάλους τζουντόκα όπου απάντησε σε όλες τις απορίες που είχαν σχετικά με τους Ολυμπιακούς αγώνες, την προετοιμασία και το πως διαχειρίζεσαι την ψυχολογία σε αγώνες επιπέδου. Με τον Χάρη μας συνδέει μια φιλία 25 ετών και πολλά από τα μυστικά του αγωνιστικού τζούντο τα έχω μάθει από τον ίδιο. Είναι ένας αθλητής και άνθρωπος με ήθος και στόχους”.

Ποιοι βραβεύτηκαν

Οι αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν είναι: Θανάσης Κοντούλης για την 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο.
Παναγιώτης Σπηλιώτης για την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο.
Γιάννης Σαχλάς για την 5η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Χαράλαμπος Σαχλάς, για την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο.
Σέργιος Θεοδωρακόπουλος για την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο .
Βασιλική Μαρκάκη, ως η αθλήτρια με τα πιο πολλά χρυσά στην ιστορία του συλλόγου.
Εμμέλια Λαμπροπούλου, ως η πιο επιμελής αθλήτρια του συλλόγου.