Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 11:57

A2 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Εκτός έδρας ήττα για Αργη από Ιωνικό

Γράφτηκε από τον
A2 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Εκτός έδρας ήττα για Αργη από Ιωνικό

Την ήττα με σκορ 8-6 γνώρισε την Κυριακή στη Νίκαια από τον τοπικό Ιωνικό, η ανδρική ομάδα του Αργη Καλαμάτας, σε ματς για την 4η αγωνιστική στην Α2 πόλο. Αυτό ήταν το πρώτο ματς για το 2024 για την μεσσηνιακή ομάδα, που δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ του Αργη σημείωσαν οι Νίκος Μακαντάνης (2), Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Τσιότσιος, Αργυράγγελος Τσελέντης και Παναγιώτης Ψιρογιάννης. Επόμενο παιχνίδι είναι το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο το ΠΕΚΕ Βροντάδου, στη μία το μεσημέρι στο κολυμβητήριο Καλαμάτας.
Η εξέλιξη του σκορ ανά περίοδο στο ματς με τον Ιωνικό: 1 – 2, 1 – 4, 4 – 5, 8 – 6
Η σύνθεση του Αργη: Γιώργος Δουρδούνας, Δημήτρης Κλαψιανός, Νίκος Μακαντάης, Ευάγγελος Μπλαζάκης, Φαίδων Νέγκιζ, Αντώνης Πετρόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Λεωνίδας Σμάτοβ, Αρσένιος Τερεζάκης, Νίκος Τζιάβας, Χρήστος Τσιότσιος, Αργυράγγελος Τσελέντης, Ανδρέας, Φιρφινλιώνης, Παναγοώτης Ψιρογιάννης.

Φιλικά στο Ναύπλιο η ομάδα παίδων

Στο μεταξύ, η ομάδα παίδων του Αργη έδωσε φιλικά παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα στο Ναύπλιο με την αντίστοιχη παιδική ομάδα. Συγκεκριμένα, οι υδατοσφαιριστές στο ηλικιακό τμήμα παίδων (Κ 15), μετέβησαν οδικώς στο Ναύπλιο και αγωνίστηκαν σε δύο φιλικούς αγώνες με το Ν.Ο. Ναυπλίου.
Οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα σε δύο συναρπαστικούς αγώνες και οι προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την εξέλιξή τους.
Ήταν η συνέχεια μιας σειράς φιλικών αγώνων του συγκεκριμένου τμήματος της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Κόντρα στη Ν.Ε. Πατρών θα δώσει ο Αργης Καλαμάτας τον πρώτο του αγώνα για την α' φάση του πρωταθλήματος πόλο παίδων 2023-2024. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα από 19 έως 21 Ιανουαρίου και το πρόγραμμα της μεσσηνιακής ομάδας έχει ως εξής::
Παρασκευή 19/01
1η αγωνιστική με Ν.Ε. Πατρών (7.30 μ.μ.)
Σάββατο 20/01
2η αγωνιστική με Ν.Ο. Ναυπλίου (1 μ.μ.)
3η αγωνιστική με Ν.Ο. Καλαμάτας (9 μ.μ.)
Κυριακή 21/01/2024
4η αγωνιστική με Ν.Ο. Πατρών (10.30 π.μ.)