Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 16:40

Εκοψε πίτα ο ΣΔΥ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στο “Κεντρικόν”.

Το “παρών” στην όμορφη αυτή εκδήλωση έδωσαν 150 και πλέον φίλοι, μέλη και δρομείς του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Θανάσης Χριστόπουλος, ο Λιμενάρχης Καλαμάτας Νίκος Κωνσταντέλλης,
ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας στον τομέα του Αθλητισμού Γιώργος Λαζαρίδης,
ο Διοικητής του Στρατιωτικού Μουσείου Καλαμάτας και πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσήνίας Χρήστος Κορομηλάς, ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος του ΣΔΥΜ Πέτρος Κωνσταντινέας που δώρισε και την πίτα στο σύλλογο, μέλη των συλλόγων του ΞαναρXί-ΖΩ, του ΣΥΦΑΜΕΑ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου εθελοντών "Παράδεισος", του Ορειβατικού Καλαμάτας και του ΚΕΘΕΑ καθώς και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Διαβολιτσίου Ολγα Μπαρούνη.

Ο πρόεδρος τους συλλόγου Χρήστος Μπένος υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους, ευχαριστώντας τους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά στην εκδήλωσή, το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράστασή τους προς στο σύλλογο, όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΔΥΜ και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και καλά τρεξίματα σε όλους.
Τόνισε πως η μεγαλύτερη πρόκληση του ΣΔΥΜ είναι η εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου (10 π.μ. - 2 μ.μ.), με στόχο στην δημιουργία Τράπεζας αίματος.
Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των νέων Μαραθωνοδρόμων για το 2023 και συγκεκριμένα στους Αρη Δουλγερίδη, Αννα Καλδή, Βασίλη Κρητικό, Σταύρο Λιανό, Στασινό Μούγγο, Βασίλη Σμυρλή, Παρασκευή Τασιοπούλου και Ιωάννα Χαρίτου. Ακόμη βραβεύτηκαν η Σταυρούλα Μπάκα και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ως οι γρηγορότεροι Μαραθωνοδρόμοι του 2023 για τον καλαματιανό σύλλογο.