Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 13:52

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Βραβεύσεις στην κοπή της πίτας

Γράφτηκε από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Βραβεύσεις στην κοπή της πίτας

Την πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης, ενώ παράλληλα βράβευσε και τους αθλητές και αθλήτριες, που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων Ρόδον, όπου το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Γεωργακόπουλος, η πρόεδρος της κοινότητας Μεσσήνης Θεοδώρα Κοτταρέα – Βαρανάκη, καθώς επίσης αντιδήμαρχοι, μέλη, αθλητές, γονείς και φίλοι του αθλήματος.

Οι αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν ήταν η Αθανασία Λεβεντοπούλου ως καλύτερη αθλήτρια Juniors και ο Ιάσων -Δημήτρης Μουτσούλας, ως καλύτερος αθλητής Juniors. Ακόμα βραβεύτηκαν οι νικητές των εσωτερικών πρωταθλημάτων.
Κατηγορία Junuiors: Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Ιάσων-Δημήτρης Μουτσούλας και Δημήτρης Ουτσικούνης.
1η κατηγορία ανδρών: Αλέξανδρος Διονυσόπουλος και Στάθης Χρήσιμος
2η κατηγορία ανδρών: Ιωάννης Μουτσούλας, Γιάννης Ζερβας και Γιώργος Διαμαντόπουλος.
3η κατηγορία ανδρών: Σπύρος Φωτόπουλος, Αργύρης Κορομηλάς και Σάκης Χατζής.
Διπλά Μικτά: Αλέξανδρος Διονυσόπουλος, Εφη Κουτσουμπου, Στάθης Χρήσιμος και Σύλβια Φωτεινάκη.
Ακόμα ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης, βράβευσε τον διεθνή διαιτητή αντισφαίρισης, Δημήτρη Χαντζή, για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα και τη σημαντική βοήθειά του για την επιτυχή διεξαγωγή εθνικού πρωταθλήματος Ε2 Κ14, που διεξήχθη για πρώτη φορά στον ΣΑ Μεσσήνης το 2023. Επίσης βράβευσε το μέλος του συλλόγου και ιδιοκτήτη της εταιρείας “Κατασκευή Γυψοσύνθεση”, Χρήστο Ντάση, για τη σημαντική του προσφορά στη βελτίωση και εκσυγχρονισμό των Υποδομών.
Οι τυχεροί που κέρδισαν τα δώρα της βραδιάς ήταν οι: Αναστάσιος Μερίτσης, 5 ημέρες στη Ρώμη όλα πληρωμένα αεροπορικώς με τα εισιτήρια των αγώνων για 2 άτομα, για να παρακολουθήσουν από κοντά, το διεθνές τουρνουά Αντισφαίρισης master 1000atp wta 11-15 Μαίου 2024.
Παναγιώτης Οικονομόπουλος, τηλεόραση Samsung smart 32”.
Το φλουρί βρήκε η Ευπραξία Χαντζή και κέρδισε ένα smart watch Xiaomi.