Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 12:54

ΑΛΑΚ: Συμμετοχές στην Ανάβαση Ριτσώνας και στο Πανελλήνιο Dragster

Γράφτηκε από τον

Σε δύο σημαντικές διοργανώσεις που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου θα συμμετάσχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.


Συγκεκριμένα, οδηγοί της ΑΛΑΚ θα αγωνιστούν στην Ανάβαση Ριτσώνας και στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster.
Η Ανάβαση Ριτσώνας αποτελεί τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων όπου 101 οδηγοί θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο!
Ο “Κανέλλος” της ΑΛΑΚ επικράτησε στα δικίνητα της FSA τον προηγούμενο Ιούνιο και κάτι αντίστοιχο θέλει να πετύχει και φέτος με το Peugeot 106, ενώ από πλευράς ΑΛΑΚ θα αγωνιστεί ακόμα ο Κωνσταντίνος Καρμανιόλας, με Ford Sierra, στην κατηγορία Ε12.
Την ευθύνη της οργάνωσης έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.). Στο πλευρό των οργανωτών βρίσκεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Χαλκιδέων, που στηρίζουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Οσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster, το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο ο πρώτος από τους 6 αγώνες της διοργάνωσης.
Από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας θα αγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Βέργης με Αudi S3 στις κατηγορίες ΑΤ2 και INDEX 9 και ο Λάμπρος Μίλλης με Citroen Saxo στην κατηγορία INDEX12.