Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 12:12

Με επιτυχία το τουρνουά πόλο του Αργη κατά των ναρκωτικών

Γράφτηκε από τον

Με το σύνθημα "Οχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό", ο Αργης Καλαμάτας διοργάνωσε στις 13-14 Απριλίου το 5ο τουρνουά υδατοσφαίρισης με τη συμμετοχή των παιδικών ομάδων του Αργη Καλαμάτας, του Ν.Ο. Καλαμάτας, της Α.Ε. Χαϊδαρίου και της ομάδας Πιγκουίνοι Ρόδου.

Ο Αργης πήρε την πρώτη θέση, η Α.Ε. Χαϊδαρίου, τη δεύτερη, οι Πιγκουίνοι Ρόδου την τρίτη και ο ΝΟΚ την τέταρτη. Ηταν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, πάθος, δυνατές "ναυμαχίες", παιδικά χαμόγελα και ζωντάνια στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας. Συνολικά έγιναν οχτώ αγώνες, υπό το βλέμμα αρκετών θεατών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1η αγωνιστική
Άργης Καλαμάτας - Πιγκουίνοι Ρόδου 12 - 9
Α.Ε. Χαϊδαρίου - Ν.Ο. Καλαμάτας 11 - 10
2η αγωνιστική
Α.Ε. Χαϊδαρίου - Πιγκουίνοι Ρόδου 13 - 12
Άργης Καλαμάτας - Ν.Ο. Καλαμάτας 13 - 7
3η αγωνιστική
Πιγκουίνοι Ρόδου - Ν.Ο. Καλαμάτας 14 - 8
Άργης Καλαμάτας - Α.Ε. Χαϊδαρίου 7 - 7
Αγώνες κατάταξης:
Άργης Καλαμάτας - Α.Ε. Χαϊδαρίου 12 - 4 (μεγάλος τελικός)
Πιγκουίνοι Ρόδου - Ν.Ο. Καλαμάτας 15 - 12 (μικρός τελικός)
Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις ομάδες έπαιξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων και με μικρότερους σε ηλικία αθλητές. Ολοι πήραν μετάλλια και οι αρχηγοί των ομάδων τα κύπελλα. Την απονομή των επάθλων έκαναν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και τουρισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιώργος Λαζαρίδης και ο έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας. Μπάμπης Κοσικίδης.
Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε με την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τελούσε υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.). Ο Αργης με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους υπεύθυνους των τμημάτων υδατοσφαίρισης και κυρίως τους προπονητές: Γιώργο Λαγό και Νώντα Παλληκαρα (Πιγκουίνοι Ρόδου), Στάθη Μπακολιά και Αλέξανδρο Ντι Μπενεντέτο (Ν.Ο. Καλαμάτας) και Σάκη Γράψα (Α.Ε. Χαϊδαρίου) που δέχτηκαν με προθυμία τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και για την άψογη συνεργασία τους σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.