Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 13:25

OΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δέκα μετάλλια στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ne waza

Γράφτηκε από τον

Με δέκα μετάλλια επέστρεψε από την Αττική ο “Ολυμπιονίκης”.

Ο καλαματιανός σύλλογος τζούντο συμμετείχε το Σάββατο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ne waza (αγώνες μόνο στο έδαφος) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 270 αθλητές και οι Τζουντόκα του “Ολυμπιονίκη” κατάφεραν στην πρώτη τους συμμετοχή, να πάρουν μέρος έξι αργυρά, τρία χάλκινα και ένα χρυσό μετάλλιο, καθώς επέδειξαν πλούσια τεχνική κατάρτιση στην πάλη στο έδαφος. Αξίζει να σημειωθεί πως έφτασαν σε εφτά τελικούς και στερήθηκαν το χρυσό στα σημεία και από απειρία. Αναλυτικά, ο Πάνος Παπαδόπουλος πήρε χρυσό μετάλλιο, οι Βασίλης Ξενάκης, Κώστας Μάραντος, Χρυσονίκη Βασιλοπούλου, Χριστιάνα Γαϊτανάρου, Αίαντας Νώντας και Σωτήρης Χανδρινός αργυρό μετάλλιο και οι Αθηνά Μασουρίδη, Πελαγία Παναγουλέα και Αντώνης Μιχαλέας χάλκινο μετάλλιο.
Ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Μπάρας σχολιάζοντας τις παραπάνω επιτυχίες σημείωσε: “Πολλά συγχαρητήρια και σε αυτούς που δεν διακρίθηκαν όμως αγωνίστηκαν με θάρρος,ήθος και αποφασιστικότητα και μας απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον τους ανήκει! Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε δημιουργήσει μια τόσο υπέροχη ομάδα αθλητών με διακρίσεις πλέον σε όλες τις επίσημες αθλητικές διοργανώσεις!
Η μεγαλύτερη όμως χαρά και ικανοποίηση είναι να βλέπεις να μεγαλώνουν μαζί σου παιδιά -αθλητές- και να ενηλικιώνονται με βασικές αρχές και αξίες που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να διδάξουμε μέσω του τζούντο και που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Ο "Ολυμπιονίκης Καλαμάτας" είναι πλέον μια μεγάλη και δυνατή οικογένεια. Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία”.