Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 15:28

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ετρεξαν και έστειλαν μήνυμα κατά των Ναρκωτικών

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ετρεξαν και έστειλαν μήνυμα κατά των Ναρκωτικών

Ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών έστειλαν την Κυριακή μικροί και μεγάλοι, συμμετέχοντας στον 6ο αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων που διοργάνωσε με επιτυχία το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο Οξυγόνο, σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, το Δήμο Καλαμάτας, το Λιμενικό σώμα, το Λιμενικό ταμείο, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την Αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα στο μόλο του λιμανιού της Καλαμάτας, από τον δήμαρχο της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλο και στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν 250 δρομείς κάθε ηλικίας. Ο εν λόγω αγώνας έγινε για 6η φορά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, με τους συμμετέχοντες να μεταφέρουν το μήνυμα κατά των ναρκωτικών και των παραισθησιογόνων ουσιών.
Για την ιστορία πρώτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Καρούτζος με χρόνο 18.46, δεύτερος ήταν ο Αλκης Καρακαϊδός με 20.33 και τρίτος ο Νίκος Ζερβάκος με 20.53.
Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Yoskin Claire με χρόνο 21.47, δεύτερη και ακολούθησαν τερματίζοντας μαζί η Σοφία Αθανασόπουλου, η Ελένη Εξερτζόγλου. και η Ιωάννα Χριστοπούλου με 23.22.