Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 17:22

ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ: Στις 4 Αυγούστου οι αγώνες δρόμου "Νεστόρεια 2024"

Γράφτηκε από τον
ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ: Στις 4 Αυγούστου οι αγώνες δρόμου "Νεστόρεια 2024"

Με τους αγώνες δρόμου για αθλητές όλων των ηλικιών, θα ξεκινήσουν την Κυριακή 4 Αυγούστου τα "Νεστόρεια 2024" , που διοργανώνει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και πολιτικούς συλλόγους της Χώρας, καθώς και πλήθος εθελοντών.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 2 Αυγούστου στον σύνδεσμο: https://event.athletopia.com/nestoreia2024?step=1, που αποτελεί μια συνεργασία του Δήμου Πύλου-Νέστορος με την Athletopia. Περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής θα μπορέσουν να γίνουν και την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία. Οσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, η εκκίνηση για τη διαδρομή των 8 χιλιομέτρων που θα δοθεί στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Χώρας με προορισμό τον Ανάκτορο Νέστορος, ενώ το σημείο τερματισμού είναι πάλι η κεντρική πλατεία Χώρας.
Το ένα χιλιόμετρο θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. επίσης από την κεντρική πλατεία Χώρας με κατεύθυνση τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου.
Οι δρομείς θα διασχίσουν τις οδούς: Βασ. Παύλου, Νέστορος, Λάσκου Δούρου Βασιλικής, Νικολάου Σπέντζα, Στρατηγόπουλου, Βασ. Παύλου και θα επιστρέψουν στην κεντρική πλατεία Χώρας.. Για τα 400 μέτρα η κίνηση που θα δοθεί στις 6 το απόγευμα, επίσης από την κεντρική πλατεία. Οι δρομείς θα διασχίσουν τις οδούς: Σπύρου Μαρινάτου, Διαδοχ. Κωνσταντίνου, Παπαφλέσσα και Κάρολου Μπλέκεν και θα επιστρέψουν στην πλατεία.