Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 18:01

Παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Καλαμάτας

Παρεμβάσεις και βελτιώσεις σε χώρους άθλησης πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα συνεργάτες του τμήματος αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.


Οι παρεμβάσεις αυτές αφορούσαν σε βελτιώσεις συντήρησης και αποκατάστασης στα 3 γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται επί της οδού Νέδοντος.
Συγκεκριμένα έγιναν βελτιώσεις στην επιφάνεια των γηπέδων, βάψιμο στις μπασκέτες, τις κερκίδες και τοποθετήθηκαν διχτάκια στα στεφάνια. Ακόμη έκοψαν αυτοφυείς βλάστηση και προχώρησαν σε αντικατάσταση καμμένων προβολέων
Παρόμοιες παρεμβάσεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα και σε άλλες ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμάτας.


Οπως επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης με σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” σχετικά με τη χρήση των αθλητικών χώρων, απηύθυνε: “Θερμή παράκληση προς τους χρήστες να μην προκαλούν ζημιές, να μην ζωγραφίζουν γκράφιτι και να μην αφήνουν μπουκάλια και πλαστικά εντός των χώρων”.


Επίσης, όπως σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης: “μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν και στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται νότια της Λυκούργου, είναι πλέον προσβάσιμο για άτομα με αναπηρία αφού αφαιρέθηκε σωλήνας στην είσοδο που εμπόδιζε την πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο.

Απομακρύνθηκαν τα παλιά κλιματιστικά

Ακόμη μία σημαντική παρέμβαση έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον προαύλιο χώρο του Κλειστού της Τέντας.


Το τμήμα αθλητισμού σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας απομάκρυναν τα παλιά μηχανήματα κλιματισμού από τον προαύλιο χώρο της Τέντας. Εδώ και αρκετό καιρό έχει τοποθετηθεί νέο σύστημα ψύξης-θέρμανσης στο γήπεδο και πλέον έπρεπε τα παλιά μηχανήματα να απομακρυνθούν.