Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 15:30

21Α ΔΗΜΑΚΕΙΑ: Ολοκληρώνονται σήμερα οι αθλητικές εκδηλώσεις

Γράφτηκε από τον
21Α ΔΗΜΑΚΕΙΑ: Ολοκληρώνονται σήμερα  οι αθλητικές εκδηλώσεις

Με τη διεξαγωγή του Αλαμάρειου αγώνα δρόμου σε τρεις κατηγορίες, τη Ρίψη Λιθαριού Ενηλίκων και την Διελκυστίνδα ολοκληρώνονται σήμερα οι αθλητικές εκδηλώσεις στα “21α Δημάκεια”, που διοργάνωσε ο Δ.Ε.Α.Ο. “Ο Ταΰγετος” υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.


Στις 4.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει ο «Αλαμάρειος» αγώνας δρόμου για κορίτσια και αγόρια μέχρι και 9 ετών (Τρίτη Δημοτικού) σε απόσταση 1,4 χιλ. από την πλατεία Αλαγονίας μέχρι τα Κερασούλια. Αμέσως μετά στις 5.30 μ.μ. θα αρχίσει ο «Αλαμάρειος» αγώνας δρόμου για κορίτσια και αγόρια ηλικίας μέχρι και 13 ετών (Τετάρτη Δημοτικού-2α Γυμνασίου) σε απόσταση 2,6 χιλ., από την Αγία Ελεούσα έως τα Κερασούλια. Στις 6.15 μ.μ. θα ξεκινήσει ο «Αλαμάρειος» αγώνας δρόμου με ελεύθερη συμμετοχή ηλικίας από 14 ετών και πάνω (3η Γυμνασίου και…), σε απόσταση 4 χιλ. περίπου, από την πλατεία Αρτεμισίας έως τα Κερασούλια.
Θα ακολουθήσει στις 7 μ.μ., η Ρίψη λιθαριού ενηλίκων (γυναικών και ανδρών) και το πρόγραμμα των αγώνων θα ολοκληρωθεί στις 7.30 μ.μ. με τη Διελκυστίνδα.
Στις 9 το βράδυ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι απονομές μεταλλίων και επαίνων.


Την Παρασκευή, 5η ημέρα τον αγώνων έγινε το Τσικλητήρειο αγώνισμα του "Άλματος σε μήκος χωρίς φόρα", όπου οι συμμετέχοντες ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.Επίσης πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες στο ποδόσφαιρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αθλήτριες του Γ.Σ. Ακρίτας 2016 στο δήμαρχο