Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 15:30

ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ: Απέκτησε τον περιφερειακό Γιάννη Μακαντάνη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ: Απέκτησε τον περιφερειακό Γιάννη Μακαντάνη

Ακόμη μία μεταγραφή την έκτη κατά σειρά πραγματοποίησε η ΠΑΕ Αργης προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον Γιάννη Μακαντάνη.


Ο 20χρονος αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού και τη αγωνιστική περίοδο που πέρασε έπαιξε στον Ιωνικό Νικαίας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί στις ομάδες Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και Υδραϊκό που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α1. Σε πιο μικρή ηλικία έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Εθνικό και Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου. Ερχεται στην Καλαμάτα και στην ομάδα του Αργη με στόχο να βοηθήσει να πετύχει τους στόχου της.
Μετά τη συμφωνία συνεργασίας η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο Άργης Καλαμάτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον περιφερειακό Γιάννη Μακαντάνη. Ο 20χρονος περιφερειακός είχε αγωνιστεί στον Α.Ο. Π. Φαλήρου (Α1), στον Υδραϊκό (Α1), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νικαίας (Α2).
Στις ηλικιακές κατηγορίες έπαιξε με τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό και τον Α.Ο. Π. Φαλήρου. Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Άργη Καλαμάτας. Σου ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. Τα καλύτερα είναι μπροστά…”.