Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 19:26

Επιτυχημένη παρουσία της Καλύβα στους Βαλκανικούς του Μαυροβουνίου

Γράφτηκε από τον
Επιτυχημένη παρουσία της Καλύβα στους Βαλκανικούς του Μαυροβουνίου

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της αθλήτριας Νεφέλης Καλύβα στους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στην πόλη Μπούντβα στο Μαυροβούνιο.


Η Καλύβα συμμετείχε στους αγώνες στην κατηγορία νεανίδων ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας και ήταν η μόνη Ελληνίδα αθλήτρια που έλαβε μέρος σε δύο τελικούς οργάνων, στην Μπάλα όπου κατέκτησε την 4η θέση και στην Κορδέλα, όπου κατέλαβε την 6η θέση.


Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας -Η Νίκη, όπου είναι μέλος η Νεφέλη Καλύβα, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την αθλήτρια, αλλά και για την προπονήτρια της Μαρία-Αννα Μανδηλάρη, καθώς κατάφεραν να πετύχουν το στόχο την είσοδο σε δύο τελικούς οργάνων, αλλά και την κατάκτηση της 4ης και 6η θέσης αντίστοιχα σε Μπάλα και Κορδέλα. Στην ανακοίνωση σημειώνονται τα ακόλουθα: “Ο Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας - Η Νίκη νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ στην αθλήτρια του συλλόγου μας καθώς και στην προπονήτριά της, Μανδηλάρη Μαρία-Άννα για την επιτυχία τους στους Βαλκανικούς αγώνες, για την επίτευξη του στόχου τους να περάσει σε 2 τελικούς οργάνων με την Εθνική Ομάδα καθώς και για τις θέσεις που κατέλαβε στα Βαλκάνια.
Είμαστε περήφανοι για την φετινή χρονιά ιδιαιτέρως καθώς το να έχεις αθλήτρια που να φορά το εθνόσημα είναι συγκινητικό και να καταφέρνει τόσες επιτυχίες.
Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή ,σε όλες τις αθλήτριες και στις προπονήτριες που συμμετείχαν στους Βαλκανικούς αγώνες και ευχόμαστε κι εις ανώτερα.
Τα καλύτερα έρχονται …”.