Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 19:29

To «Navarino Challenge» στα κανάλια Novasports

Γράφτηκε από τον
To «Navarino Challenge» στα κανάλια Novasports

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το  "Navarino Challenge"  που διεξήχθη φέτος στην Καλαμάτα και την Πύλο με πρωτοβουλία της Costa Navarino,  θα έχουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού για το 2013 (σύμφωνα με τα Tourism Awards 2014) που έγινε με τη συμμετοχή του  κορυφαίου Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes. Το ντοκιμαντέρ που έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία Active Media που ειδικεύεται σε θέματα αθλητικού τουρισμού, θα προβληθεί σήμερα, αύριο και την Παρασκευή και εστιάζει στο τριήμερο 19 με 21 Σεπτεμβρίου όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων έτρεξαν χωρίς χρονόμετρα και χωρίς ανταγωνισμό με στόχο να αναδείξουν το ζήτημα της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της άσκησης και της Μεσογειακής διατροφής.
Στο έργο αυτό, συνέβαλε με την συμμετοχή του, ο Dean Karnazes, ο αθλητής που χαρακτηρίστηκε ως «ένα από τα 100 πιο ισχυρά πρόσωπα με επιρροή στον κόσμο», ο πρώτος άνθρωπος που έτρεψε 50 μαραθώνιους, σε 50 πολιτείες της Αμερικής, μέσα σε 50 μέρες και ο αθλητής που έχει τρέξει 560 χιλιόμετρα χωρίς να κοιμηθεί για τρεις μέρες και νύχτες. Στο πλευρό του, o δις αργυρός Ολυμπιονίκης στο tae kwon do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Ολυμπιονίκης και δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, Σπύρος Γιαννιώτης και η καταξιωμένη στον χώρο της γυμνάστρια pilates, Μάντη Περσάκη, παρουσιάζουν τις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης.
Οι προβολές του αφιερώματος στα Novasports 1 & Novasports 1 HD έχουν ως εξής:  Τετάρτη: 21:30, Πέμπτη: 20:30, Παρασκευή :16:25.