Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 20:41

Το Σάββατο ο 13ος Γύρος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρούν οι διοργανωτές για τον 13o Γύρο Καλαμάτας 10.000μ. για ενήλικες δρομείς και 2.000μ. για παιδιά και γονείς που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Καλαμάτας και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το σύνθημα του 13ου Γύρου Καλαμάτας είναι "Τρέχω… συμμετέχω" και είναι αφιερωμένος στα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος και στο δημοτικό παντοπωλείο του δήμου Καλαμάτας, εκεί όπου θα δοθούν και τα έσοδα της διοργάνωσης.
Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10.000μ., ενώ σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, δίπλωμα και μπλουζάκι. Επίσης θα υπάρχουν κατηγορίες ανά 10ετία, κληρώσεις δώρων για παιδιά και μεγάλους, ενώ στους φιλοξενούμενους θα υπάρχει πάστα πάρτι μετά το τέλος του αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 25 Απριλίου. Οσο δρομείς θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα λαμβάνοντας ηλεκτρονική χρονομέτρηση, θα έχουν συμμετοχή 5 ευρώ και θα πρέπει να φροντίσουν για την εγγραφή τους στη γραμματεία το αργότερο έως τις 5.45 μ.μ. Οσοι είναι εκπρόθεσμοι μπορούν να τρέξουν ελεύθερα στον αγώνα χωρίς καμία υποχρέωση από την οργανωτική επιτροπή.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το 13ο Γύρο Καλαμάτας θα γίνουν γνωστές την Πέμπτη 25 Απριλίου στη συνέντευξη τύπου που θα δώσουν οι διοργανωτές στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο Καλαμάτας.