Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 20:43

Κέρδισαν το χειροκρότημα τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Κέρδισαν το χειροκρότημα τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καλαμάτας

Τα παιδιά του  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καλαμάτας έδειξαν σήμερα το πρωί τις ικανότητες τους στο στίβο και επιπλέον το χάρηκαν, στους ετήσιους αγώνες που διοργάνωσε το σχολείου στο Δημοτικό Στάδιο.


Περίπου 40 μαθητές συμμετείχαν στα αγωνίσματα και κέρδισαν το χειροκρότημα των γονιών και φίλων που παρακολούθησαν τους αγώνες.
Επιπλέον, έστειλαν το μήνυμα πως τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαίωμα και μπορούν να παίρνουν μέρος σε κάθε δραστηριότητα.
Το παρών έδωσαν ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Κάτσος, ο υποδιευθυντής Βασίλης Πετρίδης, οι γυμναστές Κωνσταντίνα Νίκα και Χάρης Αγγελόπουλος και όλο το προσωπικό του σχολείου.
Στους αγώνες παρευρέθηκαν ο διοικητής της 120 ΠΕΑ ταξίαρχος (Ι) Θεόδωρος Λάγιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Συλλόγου Μεσσηνίας Παναγιώτης Κουφαλάκος, ο πρόεδρος του ΚΕΠΕΨΟ Βαγγέλης Σιδερέας, η ομάδα διάσωσης Καλαμάτας, ο Χρήστος Φούλιας ως εκπρόσωπος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Αθηνά Σπανού, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής παιδείας του Δήμου Καλαμάτας Ηλίας Γυφτέας, ο καθηγητής Κώστας Μαλαπέρδας με φοιτητές του ΤΕΙ Λογοθεραπείας, μαθητές του 10ου Δημοτικού Καλαμάτας, το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας καθώς και πολλοί γονείς των μαθητών που συμμετείχαν στους αγώνες. To παρών έδωσε και ο Ευκλής Καλαμάτας με τον πρόεδρο Παναγιώτη Κουτρούλη, την αντιπρόεδρο Ελένη Οικονομοπούλου και μέλη του, οι οποίοι πρόσφεραν κρουασάν και νερά στα παιδιά.

Τα αποτελέσματα ήταν

Μήκος με φόρα κοριτσιών
1. Ιωάννα Δημόπουλου
2. Αργυρώ ΣΤαυριανέα
3. Αγγελική Ξυνού

Μήκος χωρίς φόρα κοριτσιών
1. Σταυρούλα Τσούκαλη
2. Ελένη Παπουτσή
3. Όλγα Σαμπαζιώτη

50 μέτρα κοριτσιών
1. Ιωάννα Δημόπουλου
2. Αργυρώ Σταυριανέα
3. Μαρίνα Τσαπέκη

Μπαλάκι κοριτσιών
1. Θεοδώρα Τζανετέα
2. Σταυρούλα Τσουκάλη
3. Μαρία Αναστασοπούλου

50 μέτρα αγοριών
1. Νίκος Μουρδουκούτας
2. Θοδωρής Βασιλόγιαννης
3. Θανάσης Κοστρίβας

Μπαλάκι αγοριών
1. Παναγιώτης αναζίκος
2. Ελγκισιάν Μιτούσι
3. Ανδρέας Μιχαλόπουλος

Μήκος αγοριών
1. Γιώργος Χάτζος
2. Κώστας Κυριακόπουλος
3. Νίκος Τσιγάρος

100 μέτρα αγοριών
1. Κώστας Κυριακόπουλος
2. Γιώργος Χάτζος
3. Νίκος Τσιγάρος