Κυριακή, 02 Αύγουστος 2015 12:29

O πρωταθλητής Mπερνάρντ Λάνγκερ στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον

Ο πρωταθλητής του Ryder Cup που σχεδίασε το The Dunes Course, Μπερνάρντ Λάνγκερ, επισκέφθηκε την Costa Navarino, τον Ιούλιο, για καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του.


Κατά την παραμονή του απόλαυσε μια οικογενειακή παρτίδα γκολφ και στα δύο γήπεδα γκολφ, ενώ έδωσε και μία συνέντευξη στην οποία μοιράστηκε τις εντυπώσεις του για την Costa Navarino και την περιοχή και φυσικά το The Dunes Course.
Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Η Costa Navarino είναι ένα μέρος πλούσιο σε φυσική ομορφιά και πολιτισμό, κάτι που ενισχύει την ελκυστικότητα της περιοχής σε παίκτες που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο προορισμό γκολφ. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από όλο τον κόσμο που τον έχουν ήδη επισκεφτεί και θα συνεχίσουν να τον επισκέπτονται, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν το καταπληκτικό αυτό τοπίο και να παίζουν στα παγκόσμιας κλάσης  γήπεδα γκολφ ξανά και ξανά."

Navarino Speed Experience Park
για τους λάτρεις της ταχύτητας

Το νέο Navarino Speed Experience Park περιμένει τους λάτρεις της ταχύτητας να δοκιμάσουν τα όριά τους. Η νέα πιστοποιημένη με ISO πίστα, λειτουργεί από την ομάδα που διοργάνωσε το επιτυχημένο Patras International Circuit for Κarting (PICK) και προσκαλεί παιδιά και ενήλικες για μια διασκεδαστική βόλτα ταχύτητας. Ανάμεσα στις παροχές υψηλών προδιαγραφών, οι επισκέπτες θα βρουν ολοκαίνουργια καρτ CRG, ένα υπερσύγχρονο σύστημα χρονομέτρησης, ένα σύστημα φωτισμού για τις απογευματινές ώρες και υψηλών προδιαγραφών προσομοιωτές, εξασφαλίζοντας ότι όλα λειτουργούν με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.