Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 14:51

ΑΓΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη προπονήθηκαν οι αθλητές του

Γράφτηκε από τον

Ο ΑΓΣ. Τάε κβον ντο Κυπαρισσίας συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο "Navarino Challenge" που διοργανώθηκε στην Costa Navarino με εκδηλώσεις που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά.


Ο Τριφυλιακός σύλλογος που συμπλήρωσε 25 χρόνια ζωής, συμμετείχε σε μια ξεχωριστή προπόνηση με τον δύο φορές ασημένιο ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Συμμετείχαν 10 αθλητές τις αγωνιστικής ομάδας και τους συνόδευαν ο πρόεδρος του συλλόγου Αλεξόπουλος Παναγιώτης, ο ταμίας Μητρόπουλος Διονύσιος και οι προπονητές Δικαίος Παναγιώτης και Δικαίος Δημήτρης. Οι αθλητές έμειναν εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο προπόνησης, ενώ θυμίζουμε ότι αθλητές του συλλόγου έχουν προπονηθεί φέτος και με τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον χρυό Ολυμπιονίκη που τιμήθηκε μάλιστα από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και τον Οργανισμό άθλησης του Δήμου.
Τέλος, οι εγγραφές ξεκίνησαν στο σύλλογο και πραγματοποιούνται στα γραφεία του στην οδό 25ης Μαρτίου 100 στην Κυπαρισσία, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5-10 μ.μ.