Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 12:47

ΒΟΛΕΪ: Στην εθνική νεανίδων η Σαμπάτη του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Η αθλήτρια του Μεσσηνιακού Ιφιγένεια Σαμπάτη κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Νεανίδων για την προπόνηση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.


Μια σημαντική επιτυχία για την ταλαντούχα αθλήτρια των «πράσινων», οι οποίοι σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:
«Της ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και καλή επιτυχία στην τιμητική αυτή πρόσκληση, η οποία αποτελεί επιβράβευση για τις χιλιάδες ώρες προπόνησης που έχει διαθέσει από τον προσωπικό της χρόνο, σε πείσμα των καιρών. Η τιμητική αυτή κλήση δίνει και ηθική ικανοποίηση στην οικογένειά της για την υποστήριξή που της παρέχει αλλά και στους προπονητές της που την βοήθησαν να εξελιχθεί. Η Ιφιγένεια αποτελεί παράδειγμα για όλα τα παιδιά της Καλαμάτας που ασχολούνται με τον αθλητισμό».
Οι αθλήτριες που κλήθηκαν στο γκρουπ της Αθήνας είναι: Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΟ Μαρκοπούλου),Έλενα Καρακάση (ΑΟ Μαρκοπούλου), Στυλιανή Τσιάκουλα (ΑΟ Μαρκοπούλου), Ασημίνα Νικολογιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου), Κατερίνα Βλάχου (ΑΟ Αιγάλεω), Ελένη – Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Λυδία - Ευαγγελία Κάστανου (ΑΟ Παναθηναϊκός), Αριστέα Τοντάϊ (ΑΕΚ Αθηνών), Ζωή Φάκη (ΓΣ Πανιώνιος), Ευφροσύνη Μπακοδήμου (ΓΣ Πανιώνιος), Γεωργία Τσελέπη (ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς), Μαριαλένα Λύρα (ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς), Βασιλική Διάλλα (EA Λαρίσης), Ελένη Γκιούρδα (ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού), Ιφιγένεια Σαμπάτη (ΓΣ Μεσσηνιακός), Μαρία Φράγκου (ΑΣ Σάμου Αναγέννησις).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ