Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 14:56

Αθλητής απείλησε με πιστόλι τον Καλαματιανό προπονητή Β. Ξεροβάσιλα στην Παλλήνη!

Γράφτηκε από τον
Αθλητής απείλησε με πιστόλι τον Καλαματιανό προπονητή Β. Ξεροβάσιλα στην Παλλήνη!

Πρωτοφανές επεισόδιο έγινε την Δευτέρα 21 Μαρτίου στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Παλλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το notioanatolika.gr και επιβεβαίωσαν αθλητές αλλά και η διοίκηση του συλλόγου ο αθλητής της ομάδας Π.Ρ. επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Καλαματιανό προπονητή του Βασίλη Ξεροβάσιλα. Ο 52χρονος είναι προπονητής φέτος στην Παλλήνη, ενώ μέχρι και πέρυσι ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ακρίτα και στο παρελθόν ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Μεσσηνιακού. 

Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί η απόφαση του Ξεροβάσιλα να διώξει τον αθλητή από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα. Αρχικά ο Π.Ρ. καλούσε στο τηλέφωνο τον Ξεροβάσιλα για να του ζητήσει το λόγο αλλά ο τελευταίος δεν του απαντούσε και έτσι ο αθλητής έξαλλος πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας για να ζητήσει το λόγο.

Από κουβέντα σε κουβέντα τα αίματα άναψαν, ο Π.Ρ. γρονθοκόπησε τον Ξεροβάσιλα και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων. Το επεισόδιο, όμως, πήρε και άλλες διαστάσεις όταν ο αθλητής μετά τον ξυλοδαρμό του προπονητή απείλησε να βγάλει πιστόλι.

Μήνυση από Ξεροβάσιλα 

Στη θέα του... περιστρόφου - που γίνεται έρευνα εάν ήταν αληθινό ή ψεύτικο - έγινε ο κακός χαμός. Κάποιοι πανικοβλήθηκαν και οι πιο ψύχραιμοι έπεσαν πάνω στον αθλητή για να μην πραγματοποιήσει την απειλή του. Ο Ξεροβάσιλας σοκαρισμένος πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του αθλητή του και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Ζήτησε συγγνώμη 

Σύμφωνα με το notioanatolika.gr η διοίκηση του ΑΟ Παλλήνης επιβεβαίωσε το περιστατικό τονίζοντας ότι «έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς ώστε να καθησυχαστούν. Ήδη ο δημιουργήσας το επεισόδιο έχει ζητήσει συγνώμη από τον σύλλογο διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να διαταράξει τη λειτουργία του αλλά ενήργησε εν θερμώ έχοντας προβλήματα μόνο με τον προπονητή»!

Ρεπορτάζ για το θέμα και δηλώσεις του καλαματιανού προπονητή Βασίλη Ξεροβάσιλα στο φύλλο της Τετάρτης της "Ελευθερίας"

Πηγή: sentragoal.gr