Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 18:16

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η σύνθεση της νέας διοίκησης

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η σύνθεση της νέας διοίκησης

 

Τη σύνθεση της νέας διοίκησης του ανακοίνωσε ο Ακρίτας Καλαμάτας.

Πρόεδρος είναι ο Θοδωρής Πανταζόπουλος ενώ το συμβούλιο απαρτίζουν ακόμη οι Νίκος Τζάνος (αντιπρόεδρος), Πέτρος Αργάνης (γραμματέας), Γιώργος Καραμπάτσος (ταμίας), Θανάσης Καράμπελας (μέλος), Νίκος Νταγιόπουλος (μέλος), Αλέξανδρος Τσώνης (μέλος). Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ορίσθηκε η Αστρινή Μαυρέα.

Η διοίκηση προέκυψε από την γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 22 Ιουνίου ενώ αργότερα έγινε η συγκρότηση σε σώμα.          

Η νέα διοίκηση στην ανακοίνωση της αναφέρει ακόμη: «Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. ελήφθησαν αποφάσεις για τη νέα πορεία και τους στόχους του Συλλόγου σύμφωνα πάντα με καταστατική νομιμότητα, μακράν από καθεστωτικές νοοτροπίες και ιδιοτέλειες , προσηλωμένοι στο καθήκον που χρόνια γνωρίζουμε να κάνουμε, για το καλό του αθλητισμού και όσων ασχολούνται με αυτόν, με προτεραιότητα στο νεανικό αθλητισμό. 

 

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως ο πρώην πρόεδρος Χαράλαμπος Καρακύκλας είχε κάνει στις 22 Ιουνίου αίτημα για ορισμό προσωρινής διοίκησης, το οποίο απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας. Αντίθετα, ορίστηκε από το Πρωτοδικείο τακτική δικάσιμος στις 2 Νοεμβρίου οπότε και θα δοθεί οριστική λύση στο διοικητικό θέμα του Ακρίτα.