Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013 19:36

Ο Παναγιώτης Ντάκουρης στον πάγκο της Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Ο Παναγιώτης Ντάκουρης (αριστερά στην φωτό) είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Κουλιέρη στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτα '80, όπως ανακοινώθηκε χθες από την Καλαματιανή ομάδα. Να θυμίσουμε πως χθές είχαμε ξαφνικό διαζύγιο της ομάδας με τον Κουλιέρη.


Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
«Από τις 16/9/2013 διακόπηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον προπονητή Κύριο Κουλιέρη Γιώργο τον οποίο ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα παρουσία στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική του πορεία.
Προπονητής του ανδρικού τμήματος από 16/9/2013 ανέλαβε ο κύριος Ντάκουρης Παναγιώτης. Ο κύριος Ντάκουρης είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα βόλεϊ. Υπήρξε για πάνω από 20 χρόνια αθλητής ομάδων της πόλης μας. Στον κύριο Ντάκουρη ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του.
Ο κύριος Κουτράκης Κωνσταντίνος συνεργάτης των ακαδημιών της ομάδας μας αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία με τις ακαδημίες «Πάμε Βόλεϊ», στις οποίες συμμετέχει και η ομάδα μας, ύστερα από την συμφωνία του με την ομάδα του Ακρίτα έτσι ώστε να αναλάβει προπονητής του γυναικείου τμήματος το οποίο αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών. Αν και η επιλογή αυτή έγινε μετά την έναρξη της αθλητικής περιόδου και μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τον αρχικό μας σχεδιασμό κατανοούμε την απόφαση του να προχωρήσει την προπονητική του καριέρα και να αφιερωθεί σε υψηλότερου επιπέδου τμήματα. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα παρουσία του στην ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.