Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 18:53

Διαζύγιο Μεσσηνιακού με την Καλαμάτα Βόλεϊ

Γράφτηκε από τον

 

Η Καλαμάτα Βόλεϊ αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι μια ένωση δυνάμεων με σκοπό την ανάπτυξη του βολεί στο Νομό και ανέλαβε την λειτουργία των δύο εκπροσώπων του Νομού μας στην Α2, της ανδρικής ομάδας βολεί της Καλαμάτας '80' και τις γυναικείας του Μεσσηνιακού. 

Ωστόσο η… διάσπαση δεν άργησε να έρθει μιας και η γυναικεία ομάδα βολεί του Μεσσηνιακού αποχώρησε από τον "Α.Σ. Καλαμάτα Βόλεϊ".

Ο έφορος του τμήματος βόλεϊ του Μεσσηνιακού Χρήστος Ζερίτης δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους του διαζυγίου. "Ουδέν σχόλιον", δήλωσε ο έμπειρος παράγοντας ο οποίος επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μεσσηνιακού από τον "Α.Σ. Καλαμάτα Βόλεϊ", ενώ την Τετάρτη το βράδυ ενημέρωσε και τις αθλήτριες του Μεσσηνιακού. 

Οι πληροφορίες λένε πάντως πως οι λόγοι του διαζυγίου είναι κυρίως οικονομικοί. Επιπλέον, το ρόλο τους έπαιξαν και κάποιες αντιρρήσεις φίλων και των δύο ομάδων όσον αφορά το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο συλλόγων, αλλά και ένα πρόσφατο επεισόδιο που φαίνεται να διατάραξε λίγο το κλίμα μεταξύ των αθλητών και των αθλητριών των δύο ομάδων…

Δύο φιλικά θα δώσει ο Μεσσηνιακός

Δύο φιλικούς αγώνες θα δώσει η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας

Το Σάββατο στις 8 μ.μ. θα παίξει στον Πειραιά με τον ισχυρό Πορφύρα και την Κυριακή στις 2 μ.μ. θα αγωνιστεί στην Κόρινθο με την ομώνυμη ομάδα.

 

Θυμίζουμε πως ο υποόμιλος στον οποίον συμμετέχει ο Μεσσηνιακός ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου και η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στην πρεμιέρα την ομάδα των Ιώνων.