Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 14:04

Αποκαλυπτήρια της Καλαμάτα '80 στα δύο φιλικά με ΑΟ Ταταύλα, κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Γράφτηκε από τον
Αποκαλυπτήρια της Καλαμάτα '80 στα δύο φιλικά με ΑΟ Ταταύλα, κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η Καλαμάτα '80 το Σαββατοκύριακο θα υποδεχθεί σε διπλή φιλική αναμέτρηση την ομάδα του ΑΟ Ταταύλα. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, στις 7.30 μ.μ. το Σάββατο και στις 5.30 μ.μ. την Κυριακή.
Ο Α.Ο.Ταταύλα είναι από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας μας. Ιδρύθηκε το 1896 στην Κωνσταντινούπολή και μετέφερε τις δραστηριότητές του το 1968 στην Αθήνα. Στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 που συμμετείχε στον 1ο όμιλο κατέλαβε την 3η θέση συγκεντρώνοντας 44 βαθμούς.


Η Καλαμάτα '80 από την πλευρά της συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα τραυματισμών υπό τις οδηγίες του Ντάκουρη. Η αποστολή της ομάδας για τα επερχόμενα φιλικά θα αποτελείται από τους εξής αθλητές:
Μπουσούνης Δήμος, Αποστολόπουλος Σπύρος, Μανιατέας Νίκος, Βραχνάς Γιάννης, Περπινάκης Μάριος, Σπάλλας Μάριος, Εξαρχέας Διαμαντής, Κακαλέτρης Παναγιώτης, Μάνα Στέφανος, Γιατράκος Νίκος, Δημητρακόπουλος Χρήστος, Κωτσάκης Φρίξος, Σμυρλής Παναγιώτης.
Η διοίκηση με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο.
«Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας και να βοηθήσει τους παίκτες μας με την παρουσία του στο γήπεδο. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας για την φετινή σεζόν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τα λάβουν πληροφορίες για τα σημεία πώλησης στα εξής τηλέφωνα Βλάσσης Κώστας(6934247536), Δροσινός Χρήστος(6975853358), Αγγελής Γιώργος 6937363034.