Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 15:10

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην πρώτη θέση του ομίλου ο Απόλλωνας, 3-0 σετ το ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Απόλλωνας Καλαμάτας ολοκλήρωσε με νίκη την παρουσία της στον όμιλο της στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ καθώς την Κυριακή νίκησε στο Κλειστό της Παραλίας τον ιδιαίτερα νεανικό Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας με 3-0 σετ.

Τα σετ του αγώνα ήταν 15-25, 15-25, 22-25.

Το παιχνίδι ήταν για την 10η(τελευταία) αγωνιστική του 3ου ομίλου του τοπικού.

ΝΟΚ: Καράμπελα, Μαργέλη, Κοντογόνη(λ), Φλαούνα, Νικολιτσέα, Μυλωνά, Γαλανοπούλου(λ), Αραπάκη, Δημητροπούλου, Μανιάτη, Αγγελοπούλου, Παναγούλια Λ., Ασημάκου, Γιακουμή.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καζάκη, Μπούνα(λ), Πλαγιανού, Ιωσηφίδη, Καραχάλιου, Κοτσώρη, Κουφού, Καπόγλη, Νιάρχου, Εξηνταβελώνη, Καραγλάνη.

Ο Απόλλωνας έτσι πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο έχοντας 28 βαθμούς σε 10 αγώνες. 

Ετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση

Ακολουθεί η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος όπου οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες σε όλους τους ομίλους θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες και η πρώτη ομάδα από το μίνι αυτό πρωτάθλημα θα συμπληρώσει τον όμιλο της τελικής φάσης από τον οποίο θα αναδειχθούν η πρωταθλήτρια και αυτές που θα ανεβούν στην Β'εθνική

Ο όμιλος της τελικής φάσης ήδη αποτελείται από τις ομάδες Απόλλων Ξυλοκάστρου ,Παναχαϊκή 2013 και τον  Απόλλωνα Καλαμάτας ενώ θα συμπληρωθεί με μια εκ των ΦΟΝ Ομόνοια Ναυπάκτου, Γ.Σ Σπαρτιατικό και Ζακυνθινό.

 

Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει στις 5 Μαρτίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θα ξεκινήσουν οι αγώνες μπαράζ της τελικής φάσης όπου μετέχει και ο Απόλλωνας.