Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2013 10:39

Τους τρεις βαθμούς θέλει η Καλαμάτα '80 σήμερα στο Κλειστό με Ζωγράφου

Γράφτηκε από τον

Την επιβεβαίωση της αναμφισβήτητης φετινής δυναμικής της με την επιστροφή στις “τρίποντες” επιτυχίες θέλει και μπορεί να κάνει πράξη σήμερα το απόγευμα στις 6.30 στο κλειστό της παραλίας η Καλαμάτα 80 με αντίπαλο τον μαχητικό ΑΚ Ζωγράφου.
Αγωνιστικά η προετοιμασία της Καλαματιανής ομάδας για την σημερινή κόντρα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο κλειστό της παραλίας με την παρουσία όλων των παικτών της και τον Παναγιώτη Ντάκουρη και τους συνεργάτες του να κάνουν τις τελευταίες αγωνιστικές όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις διορθώσεις που θεωρούν οτι θα φέρουν την Καλαμάτα 80 πιο κοντά στην επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδος από το Κολλέγιο με 3-1 σετ. Εκτός πάντως από την προσπάθεια των αθλητών όλοι στο στρατόπεδο της Καλαμάτας '80 περιμένουν την μαζική παρουσία των φίλων τους αλλά και όλου του τοπικού βόλει ώστε να υπάρχει η δική τους δυναμική στα δύσκολα σημεία που μπορεί να υπάρξουν στην συνολική διάρκεια της συνάντησης για τους γηπεδούχους.
Το αξιοσημείωτο του αγώνα είναι ότι αρχηγός της ομάδος του Zωγράφου είναι ο Καλαματιανός πρώην αθλητής της Καλαμάτα '80 Παναγιώτης Παπαντωνίου.

Διατίθενται
τα διαρκείας

Υπενθυμίζεται στο μεταξύ στους φιλάθλους ότι συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας για την εφετινή περίοδο και όσοι θέλουν να προμηθευτούν μπορούν να το κάνουν σήμερα στην είσοδο του κλειστού αλλά και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα από τους υπεύθυνους της Καλαματιανής ομάδας.

Το πρόγραμμα
των αγώνων

Τέλος τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου είναι:
Καρδίτσα - Κολλέγιο
Αιας Μαλεσίνας - Ερμής Ηγουμενίτσας
ΑΓΣ Ιωαννίνων - Παλλήνη
Ολυμπιάδα Πάτρας - Μίλωνας