Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 15:07

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Ηττα του Ακρίτα από ΓΣ Αργους

Γράφτηκε από τον

 

 

Απρόσμενη ήττα γνώρισε ο Α.Ο. Ακρίτας την Κυριακή το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας από τον Γ.Σ. Αργους με 3-2 σετ.

Στο πρώτο σετ, που διήρκεσε 30 λεπτά, είχαμε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη μέχρι τον τελευταίο πόντο, όμως αυτή που χαμογέλασε ήταν η φιλοξενούμενη που επικράτησε με 28-26. Στη συνέχεια ο Ακρίτας ανέβασε απόδοση και κατόρθωσε να κερδίσει τα επόμενα δύο, αλλά στο 4ο ήταν σαν να έπαθε μπλακ άουτ με αποτέλεσμα να το χάσει με 25-5 σε διάστημα 15 λεπτών. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει παρότι στο 5ο και τελευταίο σετ προσπάθησε να το κερδίσει, όμως η αντίπαλος του που είχε αποκτήσει ψυχολογία μετά την άνετη επικράτηση στο προηγούμενο σετ, κατόρθωσε με σωστές επιλογές να φτάσει στην κατάκτηση του σετ, αλλά και του αγώνα.

Τα σετ: 26-28, 25-14, 25-16, 5-25, 10-15.

Διαιτητές ήταν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Ηλίας Τσουμελέας.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μάτα, Μπεσή, Ορφανέα, Θ. Μπότη, Κουκούτση, Καπλάνη (λ), Μαθιουδάκη, Πανταζοπούλου, Λίκα, Βαμβακούση, Μπουζέα, Κ. Μπότη, Βυζά, Τσώνη,

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ (Κ. Θεοδώρου): Φλώρου, Τζαγκαράκη, Κλάδη, Παπασπυροπούλου, Γρίβα, Μαστοράκη (λ), Καραμούντζου, Ξανθή, Κότσιφα, Ντούλια, Μπουρή, Τσιλιμίγκρα.