Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 11:51

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με Αθλεση Ηρακλείου ξεκινά ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με Αθλεση Ηρακλείου ξεκινά ο Απόλλωνας

 

Τη γηπεδούχο Αθλεση Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας Καλαμάτας στον πρώτο αγώνα των μπαράζ για την άνοδο στην Α2 βόλεϊ γυναικών, όπως προέκυψε από τη κλήρωση που έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Καλαματιανή ομάδα έχει ρεπό την 1η αγωνιστική και θα ξεκινήσει στις 17 Μαΐου την προσπάθεια για διεκδίκηση ενός εκ των 4 εισιτηρίων που οδηγούν σε άνοδο στην Α2. Τα ματς που θα κρίνουν τους κόπους μιας χρονιάς θα φιλοξενηθούν από 16 έως 20 Μαΐου στο Ηράκλειο. Εκτός από τις Κρητικές, η καλαματιανή ομάδα θα παίξει ακόμα με: Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Νηρέα Καρδαμύλων Χίου και ΟΦΑ Απολλώνιος. Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης, σε δηλώσεις του στο “Notosport” σχετικά με την κλήρωση μας είπε: “Ετσι όπως είναι το πρόγραμμα τα σημαντικά παιχνίδια για εμάς είναι τη 2η αγωνιστική με την Αθλεση και την 4η αγωνιστική με το Νηρέα. Θέλαμε να έχουμε ρεπό στην πρεμιέρα, αλλά μετά έχουμε τον αγώνα με τη γηπεδούχο ομάδα που είναι δύσκολος. Οι αθηναϊκές ομάδες είναι ένα σκαλί παραπάνω, αλλά θα δούμε πως θα παρουσιαστούν. Οπως προανέφερα με Αθλεση και Χίο είναι τα σημαντικά παιχνίδια και αν καταφέρουμε να κάνουμε νίκες, μπορούμε να ελπίζουμε. Φυσικά, εξίσου σημαντικό θα είναι να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα στα άλλα ματς”.

Την επόμενη Τετάρτη θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο η αποστολή του Απόλλωνα. Μέχρι τότε το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η Καλαματιανή ομάδα για τα μπαράζ. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, κυρίως με τις φοιτήτριες Φωτεινή Αντωνοπούλου και Θεώνη Μπούνα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν και οι δύο αθλήτριες να δώσουν κανονικά το παρών στους αγώνες μπαράζ. Σε ότι αφορά τις προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι και αύριο, το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό και Δευτέρα θα γίνει πιθανόν η τελευταία προπόνηση, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Κρήτη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ που θα διεξαχθούν στην Κρήτη έχει ως εξής:

Τετάρτη 16 Μαΐου

Αθλεση Ηρακλείου - ΟΦΑ Απολλώνιος

Αστερας Αγ. Δημητρίου - Νηρέας Καρδαμύλων Χίου

Ρεπό: Απόλλωνας Καλαμάτας

 

Πέμπτη 17 Μαΐου

Απόλλωνας Καλαμάτας - Αθλεση Ηρακλείου

ΟΦΑ Απολλώνιος - Αστέρας Αγ. Δημητρίου

Ρεπό: Νηρέας Καρδαμύλων Χίου

 

Παρασκευή 18 Μαΐου

Αστέρας Αγ. Δημητρίου - Απόλλωνας Καλαμάτας

Νηρέας Καρδαμύλων Χίου - ΟΦΑ Απολλώνιος

Ρεπό: Αθλεση Ηρακλείου

 

Σάββατο 19 Μαΐου

Απόλλωνας Καλαμάτας - Νηρέας Καρδαμύλων Χίου

Αθλεση Ηρακλείου - Αστέρας Αγίου Δημητρίου

Ρεπό: ΟΦΑ Απολλώνιος

 

Κυριακή 20 Μαΐου

Νηρέας Καρδαμύλων Χίου - Αθλεση Ηρακλείου

ΟΦΑ Απολλώνιος - Απόλλωνας Καλαμάτας

Ρεπό: Αστέρας Αγίου Δημητρίου

* Τις επόμενες ημέρες η αρμόδια επιτροπή της Ε.Ο.ΠΕ. θα γνωστοποιήσει και τις ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών.