Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 19:15

ΒΟΛΕΪ: Στον Πορφύρα η Σαμπάτη

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Στον Πορφύρα η Σαμπάτη

Στην Α1 εθνική βόλεϊ θα παίζει τη νέα σεζόν η Ιφιγένεια Σαμπάτη η οποία πήρε μεταγραφή στον Πορφύρα.

Η 20χρονη Καλαματιανή λίμπερο αγωνίσθηκε για πέντε χρόνια στον Μεσσηνιακό και πέρυσι στην Πρι Λιγκ, με την φανέλα του Μεσσαρά.

Πρόκειται για την τέταρτη μεταγραφή του Πειραιώτικου συλλόγου, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του για την Σαμπάτη:

«Την τέταρτη μεταγραφή για την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ανακοινώνει ο ΑΟΦ Πορφύρας, που καλωσορίζει στην οικογένεια του την Ιφιγένεια Σαμπάτη, η οποία γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1998 και αγωνίζεται ως λίμπερο.

Προηγήθηκαν οι Σέλλεϊ Ράε Αντερσον, Ειρήνη Νικολάκη, Αναστασία Ποντικάκη, επίσης όλες ηλικίας κάτω των 23 ετών. Η Ιφιγένεια παραχωρήθηκε στον Πορφύρα από τον Μεσσηνιακό, τον σύλλογο όπου αναδείχθηκε αγωνιζόμενη από ηλικίας 10 ετών. Ο Πορφύρας ευχαριστεί τον Μεσσηνιακό, που γιορτάζει φέτος τα 130 χρόνια από την ίδρυση του για την άριστη συνεργασία και προσωπικά τον κ.Χρήστο Ζερίτη, όπως και την οικογένεια της αθλήτριας για την εμπιστοσύνη της. Στη σεζόν 2017-2018, η Ιφιγένεια Σαμπάτη αγωνίσθηκε στην Pre League με τον ΓΑΣ Μεσσαρά ενώ πλέον εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου θα συνδυάσει το βόλεϊ με τις σπουδές της στη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ευχόμαστε στην Ιφιγένεια πετυχημένη σεζόν».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ