Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018 12:31

ΒΟΛΕΪ: Σεζόν με επιτυχίες για το Ναυτικό ‘Ομιλο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Σεζόν με επιτυχίες για το Ναυτικό ‘Ομιλο Καλαμάτας

Σεζόν γεμάτη επιτυχίες ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε για τς ομάδες βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Η διοικούσα επιτροπή του ΝΟΚ με ανακοίνωσή της κάνει τον απολογισμό και συγχαίρει τους προπονητές και τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Στην ανακοίνωση σημειώνεται και η αύξηση των παιδιών στις ακαδημίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να συμμετάσχουν 8 αγωνιστικές ομάδες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Ως εκ τούτου για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια ο ΝΟΚ δημιούργησε ομάδα παμπαίδων.
“ Όλοι μαζί λοιπόν, διοίκηση και προπονητές, με τη συνεχή φυσικά στήριξη των γονιών, θέτουμε ως στόχο για την επόμενη χρονιά ένα βήμα μεγαλύτερο από τις φετινές μας επιτυχίες”, αναφέρει το μήνυμα των ανθρώπων του ΝΟΚ, που θυμίζει τις διακρίσεις της προηγούμενης σεζόν: “ Η γυναικεία ομάδα κατέλαβε την 3η θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα.  Η ομάδα των νεανίδων έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες Πελοποννήσου, όπου αποκλείστηκε από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Η ομάδα των κορασίδων, έχοντας κερδίσει στον ημιτελικό τον Μεσσηνιακό με σκορ 3 – 1,  κατέκτησε τη 2η θέση στο Final Four Πελοποννήσου, αντιμετωπίζοντας στον τελικό την ισχυρή ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.
 Ταυτόχρονα βραβεύτηκε η αθλήτρια της ομάδας μας Γεωργία Νικολιτσέα ως η καλύτερη ακραία του τουρνουά.
Η ομάδα των παγκορασίδων συμμετείχε στο τουρνουά των 16 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, αφού κατέλαβε την 3η θέση στο Final Four Πελοποννήσου, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Πατρών με σκορ 3 – 0. Στο τουρνουά αυτό η αθλήτρια μας Γαρυφαλλιά Αραπάκη βραβεύτηκε ως καλύτερη πασαδόρος”.