Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 14:43

Τέσσερις ακόμη μεταγραφές η ομάδα βόλει του Μεσσηνιακού (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Η ενίσχυση συνεχίζεται στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Μεσσηνιακού, η οποία δυναμώνει σημαντικά εν όψει της συμμετοχής της για μια ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής.

Ο Μεσσηνιακός πραγματοποίησε τέσσερις που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Κατ’ αρχήν οι πράσινοι απέκτησαν την Μαρία Θώδη. Έρχεται από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Είναι ακραία και έχει αγωνιστεί ακόμη στις ομάδες Κόρινθο, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Ηλιούπολη και Πετρούπολη.

Η Ελένη Θώδη, αδελφή της Μαρίας, είναι το δεύτερο απόκτημα Αγωνίζεται ως διαγώνιος και προέρχεται από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Ήταν αρχηγός τη ομάδας νεανίδων του Ποσειδώνα που πήρε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο φαιναλ φορ της Πτολεμαΐδας το 2017.

Η Δώρα Μπούκουρα θα συνδυάσει τις σπουδές της με τον αθλητισμό και παραχωρήθηκε στον Μεσσηνιακό από τον Α.Π.Σ. Κορίνθου. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 και οι εμπειρίες της πολλές. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια και αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο.

Τέλος, η Κλέα Μάτα προέρχεται από την Αναγέννηση Σάμου, σπουδάζει στην Καλαμάτα και αγωνίζεται στην θέση της ακραίας. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο Ακρίτας Καλαμάτας.

Οι τέσσερις παίκτριες προστέθηκαν στις τρεις προηγούμενες μετεγγραφές, δηλαδή τις Κωνσταντίνου, Καφίρη, Παπασπυροπούλου.

“Καλωσορίζουμε όλες τις νέες αθλήτριες στον ιστορικό Μεσσηνιακό. Ευχαριστούμε τους Συλλόγους τους για την συνεργασία”, αναφέρει η ανακοίνωση των πράσινων.

Οκτώ ανανεώσεις

Παράλληλα ο Μεσσηνιακός διατηρεί τον κορμό της περσινής ομάδας. Συγκεκριμένα, ανανέωσαν την παραμονή τους οι Μαρία Χάσκου, η Νατάσα Ραμούνδου, η Μαρία Κωνσταντοπούλου, η Κατερίνα Φωτεινάκη, η Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, η Μαρία Ναλμπάντη, η Ιουλία Ζερδεβά και η Μιράντα Κουτσουροπούλου.

“Στην ομάδα μας συνεχίζουν και αυτήν την χρονιά οι παραπάνω αθλήτριες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια τιμούν, με την προσφορά τους και το ήθος τους, την φανέλα του Μεσσηνιακού”, αναφέρει η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού στην οποία τονίζεται επίσης ότι τις προσεχείς ημέρες θα οριστικοποιηθεί το φετινό ρόστερ της ομάδος.

Οι πρώτες δηλώσεις

Ελένης και Μαρίας Θώδη

Δύο από τις νέες αθλήτριες του Μεσσηνιακού, η Ελένη και η Μαρία Θώδη, με δηλώσεις τους στην “Ε” δηλώνουν ενθουσιασμένες από την μεταγραφή τους στο Μεσσηνιακό και εκφράζουν την πίστη τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας.

Η Ελένη Θώδη τόνισε: “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που θα ξεκινήσει το βόλεϊ για μένα φέτος στην ομάδα του Μεσσηνιακού, έχοντας περάσει μια δύσκολη χρονιά και έναν σοβαρό τραυματισμό. Η αποχή μου από τη μεγάλη μου αγάπη που είναι το βόλεϊ με έχει κάνει να νιώθω απίστευτη ανυπομονησία και λαχτάρα να αγωνιστώ ξανά σκληρά εντός παρκέ. Θεωρώ τον σύλλογο του Μεσσηνιακού πολύ αξιόλογο και την προπονήτρια Γωγώ Σουρή ιδιαίτερα ταλαντούχα. Είμαι σίγουρη πως οι υψηλοί στόχοι τους οποίους έχουν τεθεί θα επιτευχθούν! Σίγουρα θα είναι μια όμορφη και ενδιαφέρουσα χρονιά έχοντας δίπλα μου ως συμπαίκτρια μου την αδερφή μου”.

Η Μαρία Θώδη από την πλευρά της σημείωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Μεσσηνιακού, καθώς τα τελευταία έτη, όντας συνήθως αντίπαλη του, έχω δει έναν σύλλογο δυνατό, με πίστη στις αθλήτριες του και πάντα υψηλούς στόχους. Βλέποντας την δουλειά της προπονήτριας Γωγώς Σουρή αλλά και το πείσμα της να δημιουργεί πάντα δυνατές και παθιασμένες ομάδες, χάρηκα πολύ όταν μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Βεβαίως χαίρομαι ιδιαίτερα που θα έχω συμπαίκτρια την αδερφή μου, είμαστε πολύ δεμένες και όπως είναι φυσικό συνεργαζόμαστε άψογα! Σαν αθλήτρια θέτω και εγώ πάντα υψηλούς στόχους. Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά”.