Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 15:03

Ξεκίνησαν προπονήσεις οι κορασίδες και παγκορασίδες του Α.Ο. Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

 

Την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα οι ομάδες βόλεϊ κορασίδων και παγκορασίδων του Α.Ο. Ακρίτα.

Η πρώτη προπόνηση για τις νεαρές αθλήτριες έγινε στο Δημοτικό στάδιο, υπό τις οδηγίες της Βιβής Τασιοπούλου, η οποία σε συνεργασία με την Νάνσυ Πανταζοπούλου θα είναι οι υπεύθυνες προπονήτριες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Την Τρίτη μπαίνει γήπεδο και η γυναικεία ομάδα

Τη σκυτάλη, θα πάρει την προσεχή Τρίτη και η γυναικεία ομάδα, που θα ξεκινήσει προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Στον πάγκο θα βρίσκεται για μία ακόμη σεζόν ο Παναγιώτης Ντάκουρης.

Τέλος να σημειωθεί ότι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ξεκινάει τη λειτουργία της και η ακαδημία βόλεϊ του Ακρίτα.

Οι προπονήσεις και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:20 με 11:35 στο κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας. Ο Α.Ο. Ακρίτας για μία ακόμη χρονιά ρίχνει το βάρος στις μικρές ηλικίες συνεχίζοντας έτσι το πλούσιο αθλητικό και διαπαιδαγωγικό του έργο. Αρκετές από τις αθλήτριες που έχουν ξεκινήσει από τα σπλάχνα του συλλόγου έχουν στελεχώσει κατά καιρούς ομάδες ανώτερων κατηγοριών αλλά και εθνικά συγκροτήματα, ενώ και η γυναικεία ομάδα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από γηγενείς αθλήτριες, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το email: aoakritas@gmai.com

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ