Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 13:36

Ξεκίνησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε την Τρίτη το απόγευμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας.

Τις αθλήτριες καλωσόρισαν η τεχνική σύμβουλος του τμήματος Μαρία Τσιριμπή, ο εκπρόσωπος της διοίκησης Πέτρος Αργάνης και ο προπονητής κ. Ντάκουρης Παναγιώτης. Ο τελευταίος συνεχίζει για τρίτη διαδοχική χρονιά στο πάγκο. Προηγήθηκαν δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν όπου οδήγησε τον Α.Ο. Ακρίτα στα πλέι οφ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο σε αισιόδοξο κλίμα με τους ανθρώπους της ομάδας να μιλούν για τους στόχους τους εν όψει της νέας σεζόν, όπου ο Ακρίτας θα αγωνιστεί στην Β’ εθνική.

Συγκεκριμένα ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης τόνισε στην “Ε”: “Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά αλλά αυτό να το καταφέρουμε με την συμμετοχή όσο το δυνατό περισσοτέρων νεαρών αθλητριών”. Στο ίδιο πλαίσιο και η δήλωση της τεχνικής συμβούλου του συλλόγου Μαρίας Τσιμιμπή. “Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η ενσωμάτωση και ανάδειξη νεαρών αθλητριών αλλά και μια καλύτερη παρουσία από πέρυσι στο πρωτάθλημα. Αν έρθει η άνοδος θα είναι καλοδεχούμενη”.

Το φετινό ρόστερ του Α.Ο. Ακρίτα απαρτίζουν οι Νάνσυ Πανταζοπούλου, Εβελίνα Μπεσσή, Κέλυ Χειλαδάκη, Νίκη Μαθιουδάκη, Αναστασία Βυζά, Γεωργία Χριστοπούλου, Ολγα Βαμβακούση, Ιωάννα Μπουζέα, Θεοδώρα Καπλάνη, Τίνα Γεωργακοπούλου, Αφροδίτη Ορφανέα, Αλεξία Ορφανέα, Χριστίνα Ιωαννίδη, Καλλιρόη Μπότη, Θεοδώρα Μπότη, Ελενα Ορφανίδου, Σταυρούλα Κόνιαρη.

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας αρχίζει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με τον Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ να υποδέχεται την Ε.Α.Πατρών. Ο Ακρίτας συμμετέχει στον Η' Όμιλο μαζί με τις ομάδες Α.Ε.Π. Ολυμπιάς, Γ.Σ. Άργους, Ε.Α.Πατρών, Σπαρτιατικός Γ.Σ., Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός, Παναχαϊκή 2014 και Ερυθρό Αστέρας Πατρών. Οι δύο τελευταίες ανέβηκαν από το Τοπικό πρωτάθλημα γυναικών.

Το Σάββατο η ακαδημία

Η ακαδημία του Α.Ο. Ακρίτα θα ξεκινήσει μεθαύριο Σάββατο. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 10.20 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας.

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.20 π.μ. εώς τις 11.35 π.μ. στο Κλειστό της Παραλίας. Στην ακαδημία συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 6 εώς 16 ετών.

Υπεύθυνες προπονήτριες θα είναι οι Βιβή Τασσιοπούλου (κάτοχος διπλώματος ΣΕΠΠΕ, τηλ. 6945059380), Νάνσυ Πανταζοπούλου (κάτοχος διπλώματος ΣΕΠΠΕ, τηλ. 6973823708). Υπεύθυνος εγγραφών είναι ο γραμματέας και έφορος τμήματος βόλεϊ Πέτρος Αργάνης (τηλ. 6944527935).

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Ακρίτας για μία ακόμη χρονιά ρίχνει το βάρος στις μικρές ηλικίες συνεχίζοντας έτσι το πλούσιο αθλητικό και διαπαιδαγωγικό του έργο. Αρκετές από τις αθλήτριες που έχουν ξεκινήσει από τα σπλάχνα του συλλόγου έχουν στελεχώσει κατά καιρούς ομάδες ανώτερων κατηγοριών αλλά και εθνικά συγκροτήματα, ενώ και η γυναικεία ομάδα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από γηγενείς αθλήτριες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το email: aoakritas@gmai.com).