Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 13:20

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρεμιέρα στην Α2 το Σάββατο για Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρεμιέρα στην Α2 το Σάββατο για Απόλλωνα

 

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία του Απόλλωνα για το σαββατιάτικο ματς με τον Γ.Σ. Πετρούπολης (6 μ.μ. Κλειστό Παραλίας).

Ενα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία, αφού είναι το πρώτο για την καλαματιανή ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών. Ο Απόλλωνας θα παραταχθεί με απουσίες στην πρεμιέρα (Ε. Δεδούση, Κοτσώρη, Οικονομοπούλου), αλλά ευελπιστεί ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα μπει με το δεξί. Η παρουσία των μεσσήνιων φιλάθλων στο Κλειστό είναι απαραίτητη και για έναν ακόμα λόγο, μιας και πριν το ματς με την Πετρούπολη αναμένεται να γίνει η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή Πελοποννήσου.

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας πήρε πέρυσι τον τίτλο στον όμιλο του στη Β’ εθνική και στη συνέχεια πανηγύρισε στα πλέι -οφ την παρθενική άνοδο της ιστορίας του στην Α2. Πλέον καλείται να σταθεί ανταγωνιστικός σε υψηλότερο επίπεδο και έχοντας με το “καλημέρα” δύσκολη αποστολή.

“Θα παίξουμε με μια έμπειρη ομάδα που προέρχεται από την Pre League. Είναι δύσκολο ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο γιατί θα υποβιβαστούν πολλές ομάδες, οπότε πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να σωθείς”, το σχόλιο του Μπάμπη Μυτσκίδη στην “Ελευθερία” για την Α2. Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας νίκησε στο Λουτράκι με 3-1 σετ τον τοπικό Ποσειδώνα.