Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 15:35

ΒΟΛΕΪ: Τρίτη σερί νίκη για το ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Τρίτη σερί νίκη για το ΝΟΚ

Την 3η σερί νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών πέτυχε ο Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών”, που κέρδισε την Κυριακή εντός έδρας με 3-0 σετ τον Αθλητικό Σύλλογο. Πετοσφαίρισης Τρίπολης.

Οι προπονητές της ομάδας Γιάννης Σκαρτσίλης και Δημήτρης Καθάρειος έχουν φτιάξει ένα αρκετά καλό σύνολο, που αποτελείται κυρίως από νεαρές σε ηλικία αθλήτριες, αλλά και τις έμπειρες Ιωάννα Μαντούδη και Αναστασία Σακελλαρίου. Αυτό φαίνεται και στη διάρκεια των αγώνων, όπως και στον προχθεσινό, όπου αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα από την Τρίπολη και δείχνουν ότι θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες και θα επιδιώξουν να εκπληρώσουν το στόχο που είναι η άνοδος.

Να σημειωθεί ότι οι νεαρές αθλήτριες δεν επηρεάστηκαν από το ότι την προηγούμενη ημέρα είχαν αγωνιστεί και με την ομάδα νεανίδων για το αντίστοιχο πρωτάθλημα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Σπαρτιατικό.

Τα σετ: 25-21, 27-25, 25-14.

ΝΟΚ “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” (Ι. Σκαρτσίλης - Δ. Καθάρειος): Αθανασοπούλου, Αγγελοπούλου (λ), Αραπάκη, Καρακύκλα, Μαντούδη, Μπακούρου, Μπιρμπίλη, Παρασκευοπούλου (λ), Α. Σακελλαρίου, Ε. Σακελλαρίου, Τσεκούρα, Χειλά.

ΑΣ ΠΕΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Χρονόπουλος): Χρονοπούλου, Σωτηροπούλου, Σιάννα, Πεντεφούντη, Ζάβου, Φωτοπούλου, Σενγκέργκη, Νικητοπούλου, Κοπίτα, Αλεξοπούλου (λ).

Νίκη και για την ομάδα νεανίδων

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα νεανίδων του Ναυτικού ομίλου Καλαμάτας επικράτησε 3-2 στο τάι μπρέικ του Σπαρτιατικού σε αγώνα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος νεανίδων.

Η Καλαματιανή ομάδα δύο φορές προηγήθηκε στα σετ, αλλά ο αντίπαλος της ισοφάρισε και έτσι το ματς κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί οι νεαρές αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. είχαν σωστές επιλογές και πήραν το σετ και και τη νίκη.

Τα σετ: 22-25, 25-21, 19-25, 25-17, 11-15.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Μ. Κωνσταντόπουλος): Κανελλίδη, Καπετανέα, Φουντούκη, Στρατή, Ρηγάκου, Κουτσοβίτη, Παπασπυριδάκη, Α. Τσεμπελή, Λαμπρινού, Βενιζέλου, Πετράκου (λ), Πλειώτα, Βλαχοκωνσταντή, Ε. Τσεμπελή (λ).

ΝΟΚ “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” (Δ. Καθάρειος Ι. Σκαρτσίλης): Αγγουρά, Αγγελοπούλου (λ), Αθανασοπούλου, Αραπάκη, Καρακύκλα, Μπακούρου, Μπιρμπίλη, Παρασκευοπούλου, Ε. Σακελλαρίου, Σκαρτσίλη, Τσεκούρα.