Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 17:02

ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-3: Της έσπασε το αήττητο και βρέθηκε πιο κοντά στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-3: Της έσπασε το αήττητο και βρέθηκε πιο κοντά στην κορυφή

 

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, ο Μεσσηνιακός πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, κερδίζοντας τις αήττητες μέχρι χθες Αμαζόνες με 3-0 σετ σε αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.

Η Καλαματιανή ομάδα είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωτοπόρο του Α’ ομίλου, όμως πήγε αποφασισμένη για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και στο τέλος δικαιώθηκε υποχρεώνοντας την αντίπαλο της, στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Ολες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο του εαυτό και έφτασαν σε αυτή την εντυπωσιακή νίκη, δείχνοντας ότι μόνο τυχαία δεν είναι η έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

Αυτή η νίκη διατήρησε το Μεσσηνιακό στη 2η θέση της βαθμολογίας, την οποία μοιράζεται με το συμπολίτη της, Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου έχουν 22 πόντους, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Τα σετ: 15-25, 20-25, 22-25.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Σ. Ατσιδαύτης): Πολίτη, Γκιαούρη (λ), Μερσιάδου, Κωστοπούλου, Παπαδέδε, Χρυσομάλλη, Τσακούμη, Αγραβάνη, Σούλη, Ιωσηφίδη (λ), Αδαμ-Παπαδοπούλου, Καραμπάγια, Βαρουδάκη, Μάγγελ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Καφίρη, Ζερδεβά (2), Χάσκου, Μ. Θώδη, Ραμούνδου, Κωνσταντίνου, Κωνσταντοπούλου, Μπούκουρα (λ), Μπαξιβανάκη, Παπασπυροπούλου, Πετροπούλου.