Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 14:25

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Εχασε έδαφος αλλά ελπίζει ακόμη για την πρώτη θέση

Γράφτηκε από τον

 

Ο Μεσσηνιακός δεν τα κατάφερε στο τοπικό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου της Α2 βόλεϊ γυναικών καθώς το Σάββατο έχασε με 3-1 σετ στο Κλειστό από τον Απόλλωνα.

Ετσι υποχώρησε στην 3η θέση με 25 βαθμούς, πίσω από Απόλλωνα (26) και Αμαζόνες (29).

Το πρωτάθλημα ωστόσο έχει μπροστά του ένα ακόμη γύρο για αυτό και η προπονήτρια – παίκτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή δίνει σύνθημα αντεπίθεσης, τονίζοντας ότι η ήττα δεν θα επηρεάσει την ομάδα της και ότι παραμένει στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

“Δεν είμαστε καλές στο σημερινό παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά, είχαμε άγχος και λόγω του θέματος που είχε προκύψει με την απουσία της Κωνσταντίνου. Είχαμε κάνει αίτημα για να μετατεθεί ο αγώνας κατά μία ώρα αλλά δεν το δέχτηκε ο αντίπαλος. Αυτό σε συνδυασμό με το άγχος μας επηρέασε και δεν είχαμε την επιθυμητή απόδοση. Χάσαμε κάποιους βαθμούς αλλά παραμένουμε στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Σχετικά με κάποια σχόλια για το μπάτζετ του Μεσσηνιακού αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν έχουμε μεγάλο μπάτζετ. Παίζουμε με πάθος σε κάθε ματς κάνουμε την προσπάθειά μας και έχουμε καταφέρει να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα έχει το ίδιο μπάτζετ με τον Απόλλωνα και ίσως η αντίπαλη ομάδα να έχει λίγο μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Δεν παίξαμε σήμερα, χάσαμε αλλά προχωράμε γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Δεν μας επηρεάζει η ήττα, όπως προανέφερα είχαμε θέματα με την πασαδόρο. Είμαστε καλή ομάδα παίζουμε καλό βόλεϊ και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε το στόχο μας”.