Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 13:19

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εκτός τελικού έμεινε ο Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο Α.Ο. Ακρίτας χθες το απόγευμα στην Πάτρα από την Ε.Α.Π. και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι-οφ για την άνοδο στην Α2 Βόλεϊ Γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα, που είχε δύσκολη αποστολή, κατάφερε να πάει το ματς στο 2-2 και χθες έδινε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, όπου μέσα από καλή εμφάνιση διεκδίκησε την πρόκριση. Τελικά δεν τα κατάφερε, όμως έκανε υπέρβαση, αφού αρχικά κατάφερε να μπει στην πρώτη 4άδα στον όμιλό της, μέσα από τον οποίο προκρίθηκε στα μπαράζ ανόδου, και στη συνέχεια αφού απέκλεισε την ΑΕΠ Ολυμπιάς είχε να αντιμετωπίσει και την Ε.Α.Π. με μειονέκτημα. Ομως, έκανε την προσπάθειά της και με λίγη τύχη στη χθεσινή αναμέτρηση θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των πλέι-οφ ανόδου.

Παρά την ήττα, δεν υπάρχει στενοχώρια, αφού ο βασικός στόχος επετεύχθη και ήταν διπλός: δηλαδή η ομάδα να μπορέσει να μπει στην πρώτη 4άδα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαρές αθλήτριες που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της, αποκτώντας εμπειρίες από τα παιχνίδια.

Ετσι και στο χθεσινό παιχνίδι ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του.

Τα σετ: 28-26, 22-25, 25-22, 25-18.

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Μητρόπουλος): Κατσή, Πελεκούδα, Ε. Καρνάτσου, Καραμούντζου, Χαιρετάκη, Τσουλέα, Ζήκου (λ).

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μπουζέα, Μπότη, Βυζά, Χειλαδάκη, Μπεσή, Πανταζοπούλου, Λίκα, Γεωργιοπούλου, Μαθιουδάκη, Ορφανέα, Κατσαράκη (λ), Ιωαννίδη, Κακριδώνη, Αδαμοπούλου.