Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 14:03

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Μια ανάσα από το φάιναλ φορ ο ΝΟΚ, σφραγίζει σήμερα την πρόκριση

Γράφτηκε από τον

 

Ενα σετ χρειάζεται πλέον η ομάδα κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας για να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων Πελοποννήσου, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από άλλη καλαματιανή ομάδα.

Ο ΝΟΚ νίκησε την Τετάρτη με 3-0 σετ στο Αργος τον Γ.Σ. Αργους και έτσι του αρκεί ένα σετ στο σημερινό επαναληπτικό για να σφραγίσει την πρόκριση.

Η ρεβάνς θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Παραλίας και ο ΝΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί, έπειτα από την εκπληκτική εμφάνιση και τη νίκη στο Αργος για τη φάση των 8 του πρωταθλήματος κορασίδων Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα τα κορίτσια της μεσσηνιακής ομάδας επικράτησαν με 25-16 στο πρώτο σετ, 25-18 στο δεύτερο και 16-25 στο τρίτο σετ.

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ (Θεοδώρου): Αναγνώστου, Καρκούλη, Κότσιφα, Μπαλακανάκη, Ντίνη, Ντόκου, Ντούλια, Πασιά, Πίκη, Ρόκιζα, Σελλή, Τσακίρη, Χιόνη.

Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Καθάρειος - Σκαρτσίλης): Αγγελοπούλου, Αθανασοπούλου, Αραπάκη, Γιαννακοπούλου, Καρακύκλα, Μπακούρου, Μπιρμπίλη, Παρασκευοπούλου, Παυλέα, Σκαρτσίλη, Σώκου, Τσεκούρα, Χειλά.