Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019 13:16

ΒΟΛΕΪ: Η Καλαμάτα ‘80 ανακοίνωσε Ντάκουρη για τον πάγκο

Γράφτηκε από τον

Την επιστροφή του Παναγιώτη Ντάκουρη στον πάγκο της ομάδας ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας ‘80. Ο Μεσσήνιος τεχνικός θα έχει συνεργάτη τον Στέφανο Μάνα, ο ο οποίος επίσης επιστρέφει στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80 αναφέρει: “Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ από τον κύριο Παναγιώτη Ντάκουρη. Ο κύριος Ντάκουρης, ο οποίος είχε ξαναβρεθεί στον πάγκο της ομάδας μας τη σεζόν 2013-14 στην παρθενική συμμετοχή μας στην Α2 εθνική κατηγορία, θα έχει βοηθό στην καθοδήγηση της ομάδας τον κύριο Στέφανο Μάνα, ο οποίος μέχρι πριν και από δύο σεζόν τιμούσε τα χρώματα του συλλόγου μας σαν αθλητής. Ευχόμαστε και στους δύο καλή αγωνιστική περίοδο και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους”.

Την Τρίτη η κλήρωση

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα ‘80 θα συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.Το πρωτάθλημα, όσον αφορά τον 1ο όμιλο όπου συμμετέχει η Καλαμάτα ‘80, θα ξεκινήσει στις 5/10/2019 και θα ολοκληρωθεί στις 12/4/2020.Η Καλαμάτα ‘80 τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο μαζί με ΑΟ Αιγιαλέων, ΑΣΠ Απόλλων, ΑΕ Αρμενίων, ΔΑΣ Δραπετσώνας, Εθνικός ΟΦΠΦ, ΓΕ Ηρακλείου, ΑΠΦΣ Ηρακλής, ΑΣ Κέρκης, ΑΟΝΣ Μίλωνν, ΑΟ Νέοι Βύρωνος, ΑΣ Πανερυθραϊκός, ΓΣ Πανιώνιος, Ροδίων Αθλησις. Η κλήρωση θα γίνει την προσεχή Τρίτη 30 Ιουλίου.