Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 14:54

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Γ.Σ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0: Εξαιρετική εμφάνιση και 5Χ5

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, ο Απόλλων Καλαμάτας κατέβαλε την αντίσταση του Γ.Σ. Πετρούπολης και κέρδισε προχθές στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας με 3-0 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα αντιμετώπισε το παιχνίδι με την ανάλογη σοβαρότητα, δεν υποτίμησε την αντίπαλο της και έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, παρότι είχε και τη σημαντική απουσία της βασικής πασαδόρου Δανάης Μουρατίδη. Η αθλήτρια είχε τραυματιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι με την Α.Ε. Αμπελοκήπων στο τάι μπρέικ και αποφασίστηκε να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό ματς, ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως και να δώσει το παρών στα παιχνίδια που ακολουθούν. Παρότι η απουσία της έκανε πιο δύσκολο το έργο για την κατάκτηση της νίκης, εντούτοις, η δεύτερη πασαδόρος του Απόλλωνα Βασιλίνα Πετροπούλου που κλήθηκε να καλύψει το κενό, στάθηκε αρκετά καλά και είχε τη δική της συμβολή στη νίκη. Αξίζει να αναφέρουμε και την παρουσία της Νίκης Κόλλια, η οποία έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια της και σε συνδυασμό με την καλή εικόνα των υπόλοιπων κοριτσιών οδήγησαν την ομάδα στην μεγάλη νίκη.

Χαρακτηριστικές των παραπάνω, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, στο “Notosport”: “Ηταν μια πολύ μεγάλη νίκη γιατί από το προηγούμενο ματς είχαμε χάσει λόγω τραυματισμού τη βασική μας πασαδόρο Δανάη Μουρατίδη. Οπότε το σημερινό (σ.σ. Σαββάτου) παιχνίδι έγινε δύσκολο πριν ξεκινήσει γιατί έπρεπε να προστατεύσουμε την αθλήτρια μας, καθώς προέχει η υγεία της και γιατί θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, που βοήθησαν τη δεύτερη πασαδόρο, τη Βασιλίνα Πετροπούλου, η οποία παρότι στα προηγούμενα χρόνια δεν είχε πολλές συμμετοχές σε αγώνες, ιδιαίτερα σε μια κατηγορία, όπως είναι η Α2. Στάθηκε πάρα πολύ καλά με τη βοήθεια των υπόλοιπων κοριτσιών. Αυτές οι νίκες, όπως η σημερινή μας δυναμώνουν σαν ομάδα. Καλύψαμε το κενό της πασαδόρου και πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο και πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απολλώνιο”. Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στην παρουσία της Νίκης Κόλλια, η οποία με την εμφάνιση της έβαλε το δικό της λιθαράκι για να έρθει η νίκη. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Σημαντική συμβολή στο παιχνίδι είχε και η Νίκη Κόλλια, η οποία με την παρουσία της βοήθησε ώστε να φτάσουμε στη κατάκτηση των τριών πόντων. Γενικά όλες οι αθλήτριες αγωνίστηκαν με τη σοβαρότητα που απαιτούσε ένα τέτοιο παιχνίδι και έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Τα σετ: 25-16, 25-20, 25-14.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Γιάννης Κανελλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Πετροπούλου, Κόλλια, Αποστολοπούλου, Κορακιανίτη, Καραμούντζου, Καρακύκλα, Γάκη (λ), Ε. Σακελλαρίου, Τζούλου, Μουρατίδη, Κ. Σακελλαρίου, Δεδούση (λ).

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ε. Καλημεράκης): Χρυσοσπάθη, Δημητροπούλου, Παπαδάκη, Κοτσαμπα, Ευθυμιάδη, Κατσιμπουλα, Καραγρηγορίου (λ), Σιμιτζή, Σκλιβανίτη, Μάσσιου, Βλασοπούλου (λ), Παναγιωτοπούλου, Περκέτσι.

 

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(5η αγωνιστική)

Αγ. Παρασκευής - ΓΕ Ηρακλείου 1-3

Ενωση Βύρωνα - Μεσσηνιακός 1-3

ΓΣΚ Ηρακλής – Αργυρούπολη 2-3

ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου - Απολλώνιος 2-3

Απόλλων Καλ. - ΓΣ Πετρούπολης 3-0

ΓΑΣ Μεσσαράς - ΑΕ Αμπελοκήπων 1-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

1. Απόλλων Καλ. 15-3 14

. ΓΕ Ηρακλείου 15-3 14

-. ΟΦΑ Απολλώνιος 15-4 13

4. ΓΣ Πετρούπολης 12-8 10

5. Μεσσηνιακός 9-10 8

. ΑΕ Αμπελοκήπων 12-12 8

7. ΓΑΣ Μεσσαράς 7-9 6

-. ΑΘΛΕΣ Ηρακλ. 10-13 6

9. Αργυρούπολη 8-13 4

. Αγ. Παρασκευή 6-13 4

11. ΓΣΚ Ηρακλής 6-15 2

12. Ενωση Βύρωνα 3-15 1

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(23-24 Νοεμβρίου 2019)

ΓΕ Ηρακλείου - ΓΣΚ Ηρακλής

Μεσσηνιακός - Αγ. Παρασκευή

ΓΑΣ Μεσσαράς - Ενωση Βύρωνα

Αργυρούπολη - ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου

ΟΦΑ Απολλώνιος - Απόλλων Καλ.

ΑΕ Αμπελοκήπων - ΓΣ Πετρούπολης