Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 15:10

A2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μόνος στην κορυφή ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την 7η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου ο Απόλλωνας, που κέρδισε 3-1σετ τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης.

Η Καλατιανή ομάδα μετά το παραπάνω αποτέλεσμα, αλλά και το δώρο που δέχτηκε από την ήττα της ΓΕ Ηρακελίου στο τοπικό ντέρμπι της Κρήτης με 3-2 από την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου, πέρασε μόνη πρώτη στην βαθμολογία με δύο πόντους παραπάνω.

Η επικράτηση δεν ήταν εύκολη, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης στην απόδοση της σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάτι που γνώριζε ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο “Notosport”: “Ηταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα, την οποία υπολόγιζα πολύ και παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα πρώτα ματς. Περίμενα ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι και φάνηκε και από το γεγονός ότι μας πίεσε πολύ. Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που μας διατήρησαν ψηλά στη βαθμολογία κάτι που είναι δύσκολο”.

“Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι στην Κρήτη με την ΓΕ Ηρακλείου και στη διάρκεια της εβδομάδας θα δουλέψουμε για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας”.

Τα σετ: 25-19, 25-18, 24-26, 25-19.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Γιάννης Κανελλίδης, Παναγιώτης Χανδρινός.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Μουρατίδη, Κόλλια, Αποστολοπούλου, Κορακιανίτη, Καραμούντζου, Καρακύκλα, Δεδούση (λ), Κ. Σακελλαρίου, Ε. Σακελλαρίου, Τζούλου, Πετροπούλου, Γάκη (λ).

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Δ. Λυκογιάννη): Αγγελοπούλου, Αθανασοπούλου, Πάτα, Αρβανίτη, Χατζησοφρωνίου, Βελούδου, Καλογεροπούλου (λ), Καπάτου, Μπαλάσκα, Σαρακατσάνη, Παπαγεωργίου, Γουλά, Παπαδοπούλου (λ), Ταμπάκη.