Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 13:56

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: “Την γνωρίζουμε την Αγία Παρασκευή”, λέει ο Μυτσκίδης

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: “Την γνωρίζουμε την Αγία Παρασκευή”, λέει ο Μυτσκίδης

 

Την αντίπαλο του στον Α’ όμιλο της Α2, Αγία Παρασκευή θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων Καλαμάτας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

Η Καλαματιανή ομάδα, που είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Μεσσηνίας, αλλά και της Πελοποννήσου στο Κύπελλο Γυναικών, δεν στάθηκε τυχερή, ώστε να περάσει στον επόμενο γύρο, όπως συνέβη και στην Α’ φάση και θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα την Αγία Παρασκευή, σε ένα από τα 4 παιχνίδια της φάσης των “16”.

Στον Απόλλωνα βλέπουν αυτό το παιχνίδι ως ένα καλό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας και θα πραγματοποιηθεί σε περίοδο διακοπής του πρωταθλήματος. Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Μυτσκίδης σε σύντομη δήλωση του χθες στο “Notosport”, λίγη ώρα μετά την κλήρωση. “Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που την γνωρίζουμε γιατί είναι αντίπαλος μας στο πρωτάθλημα”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Σκοπός μας δεν είναι το κύπελλο αλλά αν μπορέσουμε να προχωρήσουμε θα είναι πολύ καλό για εμάς. Θα είναι ένα ματς προετοιμασίας εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος”.

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 αντιμετώπισε την Αγία Παρασκευή στην έδρα της, όπου και νίκησε με 3-0 σετ.

Οπως προέκυψε από την κλήρωση, που έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ., άνευ αγώνα προκρίθηκαν στη 2η αγωνιστική η ΑΕΚ, ο ΦΟ Βριλησσίων, η ΧΑΝΘ και η Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά τα ζευγάρια, που προέκυψαν από την κλήρωση είναι:

ΕΑ Λαρίσης - ΜΕΝΤ

Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - ΜΑΣ Νέα Γενεά

ΑΕ Αμπελοκήπων - ΑΟΝ Αμαζόνες

Απόλλων Καλαμάτας - ΑΕ Αγίας Παρασκευής

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 11 Ιανουαρίου 2020.