Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 15:48

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα της Καλαμάτας ‘80 από τον πρωτοπόρο Μίλωνα

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη ήττα στην έδρα της υπέστη η Καλαμάτα ‘80, που έχασε με 3-0 σετ από τον πρωτοπόρο του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών, ΑΟΝΣ Μίλων.

Οι “Λύκοι” παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα που δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαν πόντο – πόντο, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που επικράτησαν. Στο β’ σετ η εικόνα στους πρώτους πόντους ήταν σχεδόν ίδια με τον πρώτο, όμως ο Μίλωνας, κατάφερα να πάρει προβάδισμα 4 και 5 πόντων και τελικά επικράτησε και σε αυτό με 6 πόντους διαφορά. Στο τρίτο σετ, η Καλαμάτα ‘80, ξεκίνησε καλά παίρνοντας προβάδισμα ενός πόντου, είχαμε σταδιακά ισοφάριση, όμως μετά το 13-13, η αθηναϊκή ομάδα άρχισε να ανοίγει τη διαφορά και κατάφερε να κερδίσει και αυτό το σετ με διαφορά 7 πόντων.
Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 σε δηλώσεις του για την παραπάνω αναμέτρηση ανέφερε: “Ηταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι ο Μίλωνας είναι πολύ δυνατή ομάδα και γι’ αυτό έχει τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο στην Α1. Πιέσαμε πάρα πολύ στο α’ σετ, που ήταν πάρα πολύ καθοριστικό, δυστυχώς όμως το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν καταφέραμε να έχουμε την ίδια διάρκεια και στα άλλα σετ και γι’ αυτό ήρθε η ήττα. Σίγουρα από το κάθε παιχνίδι που παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους κρατάμε τις εμπειρίες. Το άσχημο είναι ότι σήμερα (σ.σ. Σάββατο), χάσαμε το αήττητο της έδρας. Παρόλα αυτά παραμένουμε στη 3η θέση και αυτό που επιδιώκουμε είναι να έχουμε ανάλογη συνέχεια”.
Τα σετ: 23-25, 19-25, 18-25.
Το παιχνίδι διαιτήτ4ευσαν οι Σπύρος Πρέντζας, Δημήτρης Κτενάς.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Ε. Ντάκουρης, Μπεσής, Κατσιαφλάκας, Ντόντης, Γεωργάτος, Μπούρας (λ), Αρ. Χανδρινός. Στον πάγκο ήταν οι Μπουσούνης, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Α. Παπαδόπουλος): Τσαρκάτογλου, Καρακίτσος, Μαντέκας, Μαυραγάνης, Μπέλος, Αλεξίου, Πολυχρονιάδης (λ), Ρούσσος (λ), Τουρνάκης. Στον πάγκο ήταν οι Κανελλόπουλος, Ράμος-Πέρεζ, Κάκας, Σπ. Χανδρινός.

Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας

Το κέντρο ημέρας ΕΥΤΥΧΙΑ του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό στην Καλαμάτα επισκέφθηκε την Παρασκευή το απόγευμα αντιπροσωπεία αθλητών της Καλαμάτας ‘80 μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη. Στη διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη της αποστολής της Καλαμάτα ‘80 ενημερώθηκαν για τις δράσεις του συλλόγου, χάρισαν μπάλες βόλεϊ και εμφανίσεις της ομάδας στα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους δείχνοντας τους τους βασικούς κανόνες του βόλεϊ. Στη συνέχεια παρακολούθησαν τα παιδιά να ζητούν από τον Άγιο Βασίλη τα χριστουγεννιάτικα τους δώρα.