Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2020 14:21

O ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΥΤΣΚΙΔΗΣ ΣΤΟ “ΕΣΠΕΠ VOICE”: “Να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο”

Γράφτηκε από τον
O ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΥΤΣΚΙΔΗΣ ΣΤΟ “ΕΣΠΕΠ VOICE”: “Να τελειώσει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο”

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμάτας Μπάμπης Μυτσκίδης, ήταν καλεσμένος στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή #ΕΣΠΕΠ Voice “Τα νέα του Φιλέ της Πελοποννήσου”.

Η 3η εκπομπή της Ένωσης «ΕΣΠΕΠ_Voice», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τέταρτης 8 Απριλίου και μεταδόθηκε από το κανάλι Choice web tv (στις 23.00), ήταν αφιερωμένη στις επιτυχίες του Απόλλωνα Καλαμάτας και του Απόλλων Πάτρας, στα πρωταθλήματα της Α2 Γυναικών και Κ-20 (τέως Νεανίδων), αντίστοιχα.
Εκτός από τον κ. Μυτσκίδη, στην εκπομπή ήταν προσκεκλημένος και ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Απόλλωνα Πάτρας και απάντησαν στις ερωτήσεις που δέχτηκαν από τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Αντωνόπουλο, Προκόπη Κόγκο, Κώστα Λαμπρόπουλο, όπου μίλησαν για την πορεία των ομάδων τους στα πρωταθλήματα, καθώς και τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα, μετά την αναστολή των μέτρων και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο αθλητισμός.

“Να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως έχει ξεκινήσει δηλαδή μέσα στο γήπεδο”

- Στο ξεκίνημα ζητήθηκε από τον προπονητή του Απόλλωνα Μπάμπη Μυτσκίδη να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα του ενώ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο της λόγω της αναστολής όλων των διοργανώσεων και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

- “Μαθηματικά έχουμε βγει, από εκεί και πέρα είναι το θέμα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Και εγώ αυτή της άποψης είμαι, αν τυχόν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες που ζούμε. Είμαι υπέρμαχος στο να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως έχει ξεκινήσει δηλαδή μέσα στο γήπεδο. Ζούμε πρωτόγνωρες για όλους μας θεωρώ, καταστάσεις από εκεί και πέρα όμως πρέπει αφού μας το επιτρέψουν κάποιες καταστάσεις, πρέπει να το διαχειριστούμε και αυτό. Πιστεύω ότι το κομμάτι του αθλητισμού είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι στην κοινωνία μας όπως και τα οικονομικά και όλα αυτά και καλό θα είναι έστω και καθυστερημένα να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα. Το λέω αυτό γιατί θεωρώ, παρόλο που έχουμε βγει στην κατηγορία και μαθηματικά, αλλά είναι καλό να τελειώσουμε όλοι όπως ξεκινήσαμε. Αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους”.

- (Κώστας Λαμπρόπουλος) Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που έχει πετύχει η ομάδα της Καλαμάτας. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με νεανικότητα με ταλέντο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Θα ήθελα να μας πεις κάποια πράγματα για το ρόστερ.

- “Είμαστε μια ομάδα που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια ένα σχεδιασμό που είχε γίνει. Ξεκίνησε από τα πολύ χαμηλά πρωταθλήματα από το Β’ τοπικό της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και κάθε χρόνο καταφέρναμε και παίρναμε μία άνοδο. Σιγά-σιγά ήταν παίκτριες που ήταν μόνο της Καλαμάτας μετά σιγά-σιγά βάζαμε και άλλες παίκτριες αλλά περισσότερες από την Πελοπόννησο γενικώς, με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Κοιτάξαμε να πάρουμε παίκτριες οι οποίες όμως ήταν αρκετά φιλόδοξες και ήθελαν να προχωρήσουν γενικώς και με αρκετή δουλειά και καλό σχεδιασμό θεωρώ καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έχουμε καταφέρει τώρα. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο το επίτευγμα γιατί αγωνιστήκαμε σε μία κατηγορία της Α2 με 7 αθηναϊκές ομάδες μέσα, που είναι πολύ σημαντικό αυτό που σας λέω, με πάρα πολύ χαμηλό μπάτζετ. Προσπαθήσαμε να παντρέψουμε λιγάκι και ερασιτεχνισμό με κάποιες δουλειές, να φέρνουμε κάποιες παίκτριες που δεν ζουν καθαρά από το βόλεϊ με κάποιο μικρό χαρτζιλίκι και αυτό μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει. Πάμε σταδιακά-σταδιακά, σιγά-σιγά, χωρίς μεγάλα λόγια, αυτό είναι το μότο της ομάδας, που έχουμε και με παιδιά τα οποία πρέπει να τους δώσεις κίνητρο για να σου αποδείξουν πράγματα και να κάνουν τον αθλητή να νιώθει καλά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό για εμάς. Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο (σ.σ. Καράβολα) ότι πάνω απ’ όλα πρέπει να προσέξουμε την υγεία μας, αλλά θα πρέπει σιγά-σιγά αφού μας το επιτρέψει αυτό ο ιός να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά και να μπαίνουμε σταδιακά στους ρυθμούς που πρέπει, όπως ήμασταν πριν. Είχα ακούσει στην περασμένη εκπομπή σας τον πρόεδρο που είχε μιλήσει και θεωρώ ότι είχε πει μια πάρα πολύ σωστή κουβέντα ότι οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές και δεν μπορείς να τους κόψεις όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουν. Δηλαδή έχουν γίνει σχεδιασμοί, έχουν γίνει τα πάντα, έχουν ματώσει, έχουν πονέσει, έχουν κάνει πολύ προπόνηση για να καταφέρουν αυτό που έχουν καταφέρει. Δεν μπορείς ξαφνικά να έρθεις και να τους ακυρώσεις πράγματα. Αυτά που είπε ο κ. Καραμπέτσος με βρίσκουν πάρα πολύ σύμφωνο και ευελπιστώ ότι θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα”.

- (Προκόπης Κόγκος) Που φτάνει ο σχεδιασμός, σε άνοδο στη volley league, έχετε σκεφτεί κάτι διαφορετικό, υπάρχει η βοήθεια από τη διοίκηση προκειμένου να μπείτε και στην Α1 εθνική;

- “Θεωρώ ότι η ομάδα αγαπήθηκε και κάθε χρόνο αγαπιέται όλο και πιο πολύ. Θεωρώ ότι από την Καλαμάτα λείπει κάτι καλό αρκετά χρόνια. Αυτή τη στιγμή είμαστε εμείς αυτό το κομμάτι που έχουμε καταφέρει. Εχουμε καταφέρει να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο να παίζουμε ταυτόχρονα και ωραίο βόλεϊ και να παίρνουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά στην Pre League θα πρέπει να γίνουν κινήσεις πολύ σωστές χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ παραπάνω από το να μάθουμε την κατηγορία για μια χρονιά. Εννοώ οι βλέψεις μας πρέπει να πάνε σιγά-σιγά δεν θέλουμε να είμαστε μια φωτοβολίδα, που να μην υπάρχουμε τη μεθεπόμενη χρονιά. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι κοντά μας και θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο αυτό που έχουμε καταφέρει. Απλώς θέλει σταδιακά-σταδιακά κατά τη γνώμη μου και σιγά-σιγά, δεν θέλει βιασύνες για να γίνει κάτι δυνατό και κάτι πολύ μεγάλο ακόμα”.

- (Προκόπης Κόγκος) Από την Καλαμάτα πόσα κορίτσια βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας;

- “Από την Καλαμάτα είναι 4 με 5 κορίτσια. Υπάρχει το καλαματιανό στοιχείο, υπάρχει ο κορμός. Γενικώς έχουμε κάνει μια ομάδα που έχει και κορμό από την Καλαμάτα με κάποιες προσθήκες γενικώς από την Πελοπόννησο και με μία-δύο παίκτριες που έχουμε φέρει από την Αθήνα, που πρέπει να το κάνουμε και αυτό δεν γινόταν διαφορετικά. Είναι δύσκολα, η αγορά που έχουμε εμείς να κινηθούμε σαν ομάδα της περιφέρειας δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες της Αθήνας. Πρέπει να κινηθούμε σε πιο μικρό κομμάτι και πρέπει να πετύχουμε σε αυτά που θα κάνουμε, σε αυτά που θα επιλέξουμε, είναι πολύ σημαντικό”.

(Κώστας Λαμπρόπουλος) Για την περίπτωση συγχώνευσης πως είναι τα πράγματα στην Καλαμάτα;

- “Εγώ δεν είμαι από την Καλαμάτα, έχω έρθει από την Αθήνα. Οταν είχα έρθει στην Καλαμάτα είχαν αναλάβει τον Ακρίτα. Επειδή μου φαινόντουσαν και εμένα αυτά που λέτε πολύ περίεργα ότι γιατί να υπάρχουν σε μια πόλη, δύο ομάδες και οι δύο να είναι στην Α2 και να μην υπάρχει μία καλή ομάδα. Ημουν ο πρώτος θεωρώ που προσπάθησε να ενώσει τα δύο κομμάτια αυτά. Απλώς όταν μπαίνουν τα προσωπικά συμφέροντα χαλάνε πολλά πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουνε και να καταλάβουν πιο είναι το καλό. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα πραγματικά τότε να γίνει μία ομάδα και να είναι μια ισχυρή ομάδα στην Καλαμάτα αυτό που λέει και ο Χρήστος (σ.σ. Καράβολας). Αυτό το είχα πει πριν 5 χρόνια στην Καλαμάτα όταν είχα πρωτοέρθει. Δυστυχώς για συμφέροντα που σας είπα προηγουμένως δεν έγινε τίποτα από αυτά και έτσι προέκυψε η ομάδα μου ο Απόλλωνας. Ξεκινήσαμε με το να φτιάξουμε αυτή την ομάδα που έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Θεωρώ ότι το μυστικό μας, που έχουμε κάνει αυτό το πράγμα είναι ότι δεν έχουμε μεγάλη πολυφωνία. Εχουμε τους παράγοντες που πρέπει, τους παράγοντες που πραγματικά δεν έχουν κανένα συμφέρον, εννοώ ούτε τα παιδιά τους να παίζουν, ούτε να κάνουν, που κάποιες στιγμές αυτά δημιουργούν πρόβλημα. Αυτοί που τον κάνουν είτε είναι ρομαντικοί και πιστεύουν σε αυτό που θέλουν να κάνουν, δεν το κάνουν ούτε για φιλοδοξία δική τους, το κάνουν επειδή αγαπάνε το άθλημα. Εχουμε καταφέρει και έχουμε φτιάξει ένα πάρα πολύ σημαντικό τιμ, οι συνεργάτες μου, που κατά διαστήματα μπορεί να το ζηλεύουν και μεγάλες ομάδες. Αυτό που δεν έχουμε και είμαι πολύ χαρούμενος που το έχει ο Χρήστος (σ.σ. Καράβολας) είναι το γήπεδο. Το γήπεδο στην Καλαμάτα, δυστυχώς παίζουμε στην παραλία, όπου στεγάζονται μέσα 5 ομάδες βόλεϊ. Του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στην Pre League και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε δίωρες προπονήσεις γιατί υπάρχουν ομάδες, φέτος ήταν τρεις ομάδες στην Α2, εμείς, ο Μεσσηνιακός και η Καλαμάτα ‘80, υπήρχαν άλλες δύο τρεις ομάδες, το Ν.Ο.Κ. και ο Ακρίτας Καλαμάτας, που ήταν Β’ εθνική. Είναι υπέρ φορτωμένο το γήπεδο και δυστυχώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Παρόλα αυτά πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου γιατί τίποτα δεν γίνεται διά μαγείας. Εχουν δουλέψει πάρα πάρα πολύ, έχουν πονέσει πάρα πολύ, έχουν κλάψει, έχουν στεναχωρηθεί, αλλά μόνο έτσι έρχονται οι επιτυχίες. Δεν γίνεται κάτι διαφορετικό, με πάρα πάρα πολύ δουλειά, αυτό που είπαμε και στην αρχή.
Μακάρι να γινόταν κάτι δυνατό στην Καλαμάτα τότε που είχαμε προτείνει κάποια πράγματα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει. Από εδώ και μπρος κοιτάμε τον Απόλλωνα και κοιτάμε να το φτιάξουμε όσο καλύτερα γίνεται για την επόμενη χρονιά. Πρέπει να ευχαριστήσω τη Βίκυ Καραμπάτσου, η οποία είναι το αλφα και το ωμέγα στη ομάδα, χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε ομάδα και όλο το τιμ που καταφέραμε μαζί να υλοποιήσουμε τα όνειρα που είχαμε”.

- (Κώστας Λαμπρόπουλος) Η Καλαμάτα είναι μεγάλη πόλη με δυναμική στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Ερχεται κόσμος στους αγώνες σας, σας παρακολουθεί σας στηρίζει, σας στηρίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις;

- “Εγώ βασικά ήθελα να αλλάξω λίγο το βόλεϊ στην Καλαμάτα από αυτό που είχα συναντήσει, όταν είχα έρθει στην ομάδα. Εβλεπα τα ίδια πρόσωπα να ανακυκλώνονται γενικώς από τη μία ομάδα στην άλλη. Είχα ένα όνειρο και έγινε πραγματικά, καταφέραμε και φέραμε μαζί με τη Βίκυ παίκτριες μικρές ηλικιακά από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, από το Αργος, από τη Σπάρτη, από την Πάτρα, από διάφορες περιοχές και καταφέραμε να φέρουμε κάτι φρέσκο στην πόλη, κάτι που δεν είχαν ξαναδεί και καταφέραμε σιγά-σιγά με πολύ δουλειά αυτή η ομάδα και να παίζει ωραία και να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να το χαίρεται. Αυτό άρεσε στον κόσμο και φέτος καταφέραμε σε πάρα πολλά παιχνίδια μας να γεμίσουμε το γήπεδο, γιατί πήγαινε καλά και η ομάδα, φέρναμε και το αποτέλεσμα που θέλαμε και όταν πάει κάτι καλά το ακολουθούν όλοι. Πιστεύω ότι με αυτό το γνώμονα, με αυτό που έχουμε καταφέρει, θέλουμε και άλλη βοήθεια. Δηλαδή θα παίξουμε σε μία θεωρώ πάρα πολύ καλή κατηγορία, το πιστεύω αυτό. Παίζεται αρκετά καλό βόλεϊ στην κατηγορία της Pre League και θα είναι πάρα πολύ καλά παιχνίδια για να παρακολουθήσει ο κόσμος της Καλαμάτας. Θεωρώ ότι κάθε Σαββάτο θα καταφέρνει και θα γεμίζει το γήπεδο. Αυτό θέλουμε να καταφέρουμε εμείς και να κάνουμε μια ομάδα που να στέκεται αξιοπρεπώς στην κατηγορία για πρώτη χρονιά”.

- (Προκόπης Κόγκος) Τι εικόνα υπάρχει στις ακαδημίες;

- “Θα συμφωνήσω με το Χρήστο (σ.σ. Καράβολα), αυτό που είπε είναι πάρα πολύ σωστό, ότι όταν έχεις ακαδημίες το μέλλον σου ανήκει. Από εκεί και πέρα εμείς δεν είμαστε στο κομμάτι τόσο καλά όσο είναι ο Απόλλωνας της Πάτρας. Είμαστε στο αρχικό στάδιο, στήνουμε σιγά-σιγά, έχουμε φτάσει περίπου στα 60 παιδιά εκεί που ήταν ο Απόλλωνας πριν πάρα πολύ καιρό. Απλώς από επιτυχίες ακόμα δεν είμαστε σε μέρος να φτιάξουμε και να κάνουμε. Τώρα είμαστε στα πολύ αρχικά μας βήματα, θεωρώ όμως έχουν περάσει πάρα πολύ καλές φουρνιές από την Καλαμάτα γενικώς θα το πω αυτό και δυστυχώς δεν έχουν την προσοχή που θα έπρεπε να είχαν. Εχουν χαθεί φουρνιές που θα μπορούσαν στα επόμενα χρόνια να παίξουν πολύ καλό βόλεϊ. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας σιγά - σιγά και κτίζουμε βήμα-βήμα. Είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο, όπως είπα, με προσοχή και προσπαθούμε να φέρουμε όσο καλύτερους προπονητές γίνεται να έχουν όρεξη να δουλέψουν με τα παιδιά, γιατί τα παιδιά θεωρώ καταλαβαίνουν τα πάντα, το πως ασχολείσαι μαζί τους, τι κάνεις, οτιδήποτε και ας είσαι λίγο αυστηρός, δεν έχει σημασία το παιδί το θέλει κάποιες φορές αυτό και προσπαθούμε σιγά-σιγά να κάνουμε κάτι καλό, αλλά είμαστε πολύ χαμηλά στο κομμάτι αυτό”.

- (Παναγιώτης Αντωνόπουλος) Επειδή έχετε εργαστεί και σε ανδρικές ομάδες στο παρελθόν, στη μεγάλη ομάδα του Παγκρατίου ήσασταν συνεργάτης του κ. Αρσενιάδη. Τελικά τι είναι πιο εύκολο για έναν προπονητή βόλεϊ, για έναν προπονητή να εργάζεται σε σύλλογο που έχει ομάδα ανδρών ή σε σύλλογο που έχει ομάδα γυναικών;

- “Ναι είναι λίγο περίεργο αυτό, αλλάζει η ψυχολογία, αν μπορέσεις όμως και καταλάβεις τη γυναικεία ψυχολογία, που είναι πάρα πολύ δύσκολο, εγώ μέχρι στιγμής τα έχω πάει αρκετά καλά. Στους άνδρες εκεί που ήμουνα, ήμασταν πολύ πιο επαγγελματικές ομάδες, δεν χρειαζόταν να πείσεις τον αθλητή για να κάνει προπόνηση. Ηταν επαγγελματίας αθλητής ήξερε ότι έπρεπε να το κάνει αυτό για να ζήσει, ή Ελληνας ήταν ή ξένος, τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα είναι πιο δύσκολο και στους άνδρες. Θεωρώ ότι στη γυναικεία ψυχολογία αυτή τη στιγμή εμένα μου πάει πιο πολύ, έχω καταλάβει πάνω κάτω, λίγο πως μπορείς να λειτουργήσεις με τις γυναίκες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όμως γιατί αλλιώς μιλάς σε έναν άνδρα, αλλιώς πρέπει να μιλήσεις σε μια γυναίκα και όπως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, τι μπορεί να κουβαλάει μια γυναίκα. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με 12, 14, 15, με πολλές γυναίκες. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι έχουμε πάει αρκετά καλά, το βόλεϊ είναι ίδιο όπως είπατε, απλώς αλλάζουν κάποια πράγματα στην ψυχολογία πιο πολύ. Το κλειδί είναι η ψυχολογία, ειδικότερα στον αθλητισμό”.

- (Κώστας Λαμπρόπουλος) Ποιος είναι αγαπημένος σου προπονητής;

- “Από τότε που είχα ξεκινήσει το βόλεϊ έναν προπονητή που είχα στα πρώτα μου βήματα ήταν ο Νίκος Χάλαρης. Παλιός πασαδόρος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, είχε παίξει και στο Μεσσηνιακό. Μετά με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα, σαν παίκτη, έχουμε παίξει και με τον Χρήστο (σ.σ. Καράβολα) αρκετές χρονιές και μετά πριν γίνω συνεργάτης του Κώστα Αρσενιάδη, τον είχα και προπονητή. Θεωρώ ότι έχω “κλέψει” αρκετά πράγματα από τον Κώστα και σαν προπονητή και σαν χαρακτήρα. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό που έχω καταφέρει και βλέπω κάποια πράγματα, όπως έχω μάθει να τα βλέπω με τον Κώστα. Μετράνε πάρα πολύ θεωρώ κάποια πράγματα που μπορείς να διδαχθείς από κάποιον και πρέπει να ανοίγεις το μυαλό σου να δέχεσαι τα πάντα, να φιλτράρεις τα πάντα και αυτά που πρέπει να κρατήσεις, να τα κρατάς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό για να μπορείς να προχωρήσεις”.

- (Προκόπης Κόγκος) Οπως πήρε τη Νίκη Κόλλια πέρσι, υπάρχει κάποιο λαβράκι στον Απόλλωνα Πατρών, που να είναι στο μπλοκάκι σας σημειωμένα για μεταγραφή το καλοκαίρι;

- Εχει δύο τρεις καλές παίκτριες οι οποίες μπορούν να παίξουν ψηλά. Από εκεί και πέρα τη Νίκη την πήραμε, ήταν ένα παιδί πολύ φιλόδοξο θεωρώ, τη βρήκαμε σε μια συγκυρία, που ο Απόλλωνας Πάτρας δεν ήταν καλά, είχε προβλήματα και διοικητικά με το μπάσκετ και το βόλεϊ. Εμείς όταν πλησιάσαμε τη Νίκη, το μπάσκετ και το βόλεϊ δεν ήταν όπως τα λέει τώρα ο Χρήστος (σ.σ. Καράβολας), ήταν τελείως διαφορετικά, αυτή την εικόνα είχα τότε. Καταφέραμε και την πήραμε τη Νίκη και θεωρώ μας έχει βοηθήσει και την έχουμε βοηθήσει, αυτά είναι αμοιβαία και ο ένας παίρνει και ο άλλος παίρνει. Η Νίκη ανήκει εδώ στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Από εκεί και πέρα έχει παίκτριες αρκετά καλές και πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή αυτό που είπε και ο Χρήστος να βρεθούμε ψηλά και ακόμη πιο ψηλά και αντίπαλοι. Είναι πάρα πολύ καλό οι ομάδες της περιφέρειας, όπως είμαστε και οι δύο να ανεβάσουμε πολύ καλά το Πελοποννησιακό βόλεϊ. Αυτό είναι ευχής έργο για όλους μας”.