Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 11:19

ΒΟΛΕΪ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Ψήλωσε” με Κώστα Δαλακούρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: “Ψήλωσε” με Κώστα Δαλακούρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Την πρώτη της μεταγραφή και μια ακόμη ανανέωση ανακοίνωσε η Καλαμάτα ‘80 που προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στη νεοσύστατη Pre League.

Οι “Λύκοι” απέκτησαν τον ακραίο Κώστα Δαλακούρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Εναν παίκτη με εμπειρίες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, που έρχεται σε καλή ηλικία (30 ετών) στην Καλαμάτα ‘80 για να κάνει τη διαφορά.
Η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει:
“Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την συνεργασία για τη σεζόν 2020-2021 με τον αθλητή Κώστα Δαλακούρα! Ο Κώστας ο οποίος προέρχεται από "τη μεγάλη του βόλεϊ σχολή" της Αλεξανδρούπολης, είναι 30 ετών και βλέπει τον κόσμο από τα 197 εκατοστά. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου με ιδιαίτερη ικανότητα στην υποδοχή. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον οποίο αγωνίστηκε στα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας για αρκετά χρόνια, πριν μεταπηδήσει στη Γερμανία όπου τις σεζόν 2016 έως 2018 αγωνίστηκε με την CV Mitteldeutschland, όπου κατέκτησε για δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας. Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην Volleyleague ξανά με τη φανέλα της Κομοτηνής και του Εθνικού ξανά. Με τη φανέλα του Εθνικού έχει συμμετάσχει στα κύπελλα Ευρώπης για 3 σεζόν. Αναμένουμε με ενθουσιασμό να τον δούμε να τιμάει τη φανέλα του συλλόγου μας και του ευχόμαστε υγεία και μία αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες!! Καλώς ήρθες στην ομάδα μας @kdalakouras”.

Συνεχίζει στα πράσινα ο Ν. Γεωργάτος

Επίσης ανανέωσε με την Καλαμάτα ‘80 ο κεντρικός Νίκος Γεωργάτος, με τη διοίκηση να αναφέρει: “Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Νίκο Γεωργάτο για τη νέα σεζόν! Ο @ngeo2 που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και διακρίνεται για τα εντυπωσιακά μπλοκ που κάνει μέσα στο παιχνίδι, έχει γεννηθεί στην Πάτρα το 1990 και έχει ύψος 1.94 ξεκίνησε στο βόλεϊ από την Ολυμπιάδα Πάτρας από όπου και πήρε μεταγραφή στην ομάδα μας ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Α1 εθνική κατηγορία με τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ευχόμαστε στον Νίκο καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες”.
Να θυμίσουμε πως έχει ανανεώσει και ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Ντάκουρης, ενώ στον πάγκο συνεχίζει ο Παναγιώτης Ντάκουρης και ο συνεργάτης του Στέφανος Μάνα.