Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 12:03

Στο τιμόνι του Α.Ο. Ακρίτα ο Κώστας Δαλακούρας

Γράφτηκε από τον

 

Ο Κώστας Δακαλούρας είναι ο νέος προπονητής στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Ακρίτα, η οποία θα συμμετάσχει και τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας προχώρησε χθες στην επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με τον 30χρονο προπονητή, ο οποίος πριν λίγες ημέρες συμφώνησε και θα αγωνίζεται στην Καλαμάτα ‘80. Να σημειωθεί ότι ο Α.Ο. Ακρίτας και η Καλαμάτα ‘80 είναι δύο σωματεία της πόλης μας που διατηρούν καλές σχέσεις και έχουν συνεργασία σε διάφορα θέματα. Από την παραπάνω συνεργασία προέκυψε και η πρόσληψη του Κώστα Δαλακούρα, που όπως προαναφέραμε ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του γυναικείου τμήματος. Η διοίκηση του Α.Ο. Ακρίτα στην ανακοίνωση της για την πρόσληψη του νεαρού προπονητή σημειώνει: “Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακρίτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της ομάδας γυναικών με τον προπονητή κ. Δαλακούρα Κώστα. Ο καταξιωμένος αθλητής αποδέχθηκε την πρόταση του Α.Ο. Ακρίτας και για τη σεζόν 2020-2021 θα έχει τα ηνία της ομάδας στον Η' όμιλο της Β' Εθνικής γυναικών. Ο κ. Δαλακούρας είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα βόλεϊ έχοντας σπουδαίες παραστάσεις ως αθλητής τόσο στο εξωτερικό όσο και στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας τον καλωσορίζει και του εύχεται, πέρα από μια υγιή χρονιά γεμάτη επιτυχίες, να έχει και ανάλογη προπονητική σταδιοδρομία”.

Δήλωση του Κώστα Δαλακούρα

Σε σύντομη δήλωση του αμέσως μετά τη συμφωνία συνεργασίας, ο κ. Δαλακούρας ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ακρίτα. Η προπονητική είναι ένας κλάδος που με ενδιαφέρει και θέλω πολύ να εξελιχθώ πάνω σ αυτό το κομμάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν στη θέση αυτή και υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.