Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 11:47

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μια νίκη, μια ήττα ο Απόλλωνας στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μια νίκη, μια ήττα ο Απόλλωνας στην Πάτρα

 

Την 3η θέση κατέβαλε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας στο φιλικό τουρνουά με την επωνυμία «Black and white», που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, η Ε.Α. Πατρών.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, που στο χθεσινό μεγάλο τελικό κέρδισε 3-0 σετ τον Απόλλωνα Πατρών.

Η Καλαματιανή ομάδα που προετοιμάζεται για την πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών, έχασαν από το συνονόματο της Α.Σ.Π. Απόλλων με 3-0, στον αγώνα που άνοιξε το τουρνουά. Στο άλλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός επικράτησε επίσης με 3-0 σετ της διοργανώτριας Ε.Α. Πατρών.

Σε ότι αφορά την Καλαματιανή ομάδα στο πρώτο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ κακή, με πολλά λάθη και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-0. Βέβαια ήταν το πρώτο τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας και σίγουρα υπάρχει δικαιολογία. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε λίγο καλύτερος, οι αθλήτριες μείωσαν τα ατομικά λάθη, γενικά έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης. Ομως το γενικό συμπέρασμα είναι ότι χρειάζεται πολύ δουλειά η ομάδα για να δείξει το επιθυμητό αγωνιστικό πρόσωπο και παρουσιαστεί έτοιμη όταν θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Τα ματς της 1ης ημέρας

Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0 σετ

Τα σετ: 30-28, 25-22, 25-18.

Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ (Χρ. Καράβολας): Γιαννοπούλου, Μαυροειδή, Χ. Σπυροπούλου, Παπαλεξάτου, Χ. Μπρούμα, Γ. Αγγελοπούλου / Σερεμέτη (λ), Κουραχάνη (λ), Ηρ. Μπρούμα, Κούρκουλου, Λέκκα, Ραφ. Αγγελοπούλου, Κάνιστρα, Μ. Σπυροπούλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Μπεσή, Παπά, Κόλλια, Καραμούντζου, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Γκιαούρη (λ), Σωτηρίου Μαγιέφσκι, Κωνσταντόπουλου, Σακελλαρίου.

Στην αποστολή συμμετείχαν και οι αδερφές Ειρήνη και Νίκη Γιόλα από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, αλλά δεν αγωνίστηκαν. Ακόμη έλειπε η πασαδόρος Δανάη Μουρατίδη λόγω τραυματισμού.

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0 σετ

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Ε.Α. Πατρών στον ημιτελικό του τουρνουά «Black and White» πέρασε στον τελικό όπου θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι “πράσινες” ήταν καλύτερες σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησαν με 3-0 σετ αντίδρασης στον αντίπαλο τους.

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-17, 25-15)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δερμάτης): Κοσμά, Χουντέκοβα, Χαντάβα, Μεταξά, Σάντσες, Νεΐκοβα, Τσιτσιγιάννη, Κασδοβασίλη,Λεωνίδου (λ), Τζαφέρη (λ).

E.A.ΠΑΤΡΩΝ (Καγιαλή): Παπαλάμπρου, Παπαγιάννη, Ζήκου, Λιάκου, Υφαντή, Δουραμάνη, Πατακοπούλου, Καραμούντζου, Χαιρετάκη, Δέμη, Πέππα, Γαλάνη, Μπαγκλέση, Λυκούδη.

Τα ματς της 2ης ημέρας

Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3 σετ

Ο Παναθηναϊκός όπως προαναφέραμε αναδείχθηκε νικητής του τουρνουά “Black and White”, κερδίζοντας στον τελικό τον Απόλλωνα Πατρών με 3-0 σετ (25-10 25-14 25-17).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δερμάτη): Χουντέκοβα, Κοσμά, Νείκοβα, Κασδοβασίλη, Τσιτσιγιάννη, Μεταξά, Σάντσες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 3-0 σετ

Τα σετ: 25-21, 25-14, 25-19.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Μπεσή, Παπά, Μαγιέφσκι, Κ. Καραμούντζου, Κωνσταντοπούλου, Καρακύκλα, Γκιαούρη (λ), Σακελλαρίου, Σωτηρίου. Δεν αγωνίστηκαν οι αδερφές Ειρήνη και Νίκη Γιόλα, καθώς και η Αποστολοπούλου, την οποία προτίμησε ο προπονητής Μπ. Μυτσκίδης να την προφυλάξει, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ (Καγιαλή): Παπαλάμπρου, Σούλη, Μπαγκλέση, Δέμη, Παπαγιάννη, Δουραμάνη, Υφαντή, Πατακοπούλου, Γ. Καραμούντζου, Λυκούδη, Ζήκου (λ), Λιάκου (λ), Πέππα, Χαιρετάκη.το

Φιλικό με Κόρινθο

Η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλαμάτας θα συνεχιστεί στη διάρκεια της εβδομάδας με καθημερινές προπονήσεις στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το ερχόμενο Σάββατο, ο Απόλλωνας θα δώσει το τρίτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του με αντίπαλο την Κόρινθο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα και έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.